Tuesday, September 11, 2012

To άκρον άωτον της αδιαφάνειας της Διοίκησης ΖΑΝNΙΑ στην ΕΦΟΑ.

 Είναι γνωστή η κακή σχέση του απερχόμενου Προέδρου της ΕΦΟΑ με την νομιμότητα.
Καμία δημοσιοποίηση των διοικητικών και οικονομικών στοιχείων στο σύστημα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπως υποχρεούται από το νόμο η ΕΦΟΑ.

Αλλά και αυτά που δημοσιοποίησε τελευταία, μετά το εξαναγκασμό του από σχετική καταγγελία στις αρμόδιες αρχές, τα δημοσιοποιεί με τέτοιο παράτυπο και πονηρό τρόπο ούτως-ώστε να μην δίνει καμιά σχετική πληροφορία.

Το άκρον άωτον όμως ποιο είναι;

 Την περασμένη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου η ΕΦΟΑ είχε απολογιστική Γενική Συνέλευση της Διοίκησης της, με συμμετοχή των σωματείων – μελών της απ` όλη την Ελλάδα και με βασικό θέμα: Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της Διοίκησης.

 Η Διοίκηση Ζαννιά θα μπορούσε να παρέχει, στα μέλη – σωματεία, τον Διοικητικό – Οικονομικό Απολογισμό, έγκαιρα και πριν ορίσουν τους αντιπροσώπους τους, για την Γενική Συνέλευση, προκειμένου να γινόταν και μια ουσιαστική συζήτηση στην βάση των σωματείων, για το μέλλον του τένις. 
Αμ δε. Σιγά που τον έδωσε 

 Παρά ταύτα η Διοίκηση Ζαννιά είχε υποχρέωση να παρέχει, στα μέλη – σωματεία, τον Διοικητικό – Οικονομικό Απολογισμό, 3-4 ημέρες, πριν την Γενική Συνέλευση, προκειμένου να ενημερωθούν επαρκώς.
 Αμ δε. Σιγά που τον έδωσε.

 Τι πιο αναγκαίο, τουλάχιστον, να παρείχε  τον Διοικητικό – Οικονομικό Απολογισμό στα μέλη την ίδια ημέρα της Γενικής Συνέλευσης της προηγούμενης Κυριακής.
 Αμ δε. Σιγά που τον έδωσε.

 Τι πιο απαραίτητο να τον παρείχε στα μέλη, όταν τις επόμενες ημέρες επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΕΦΟΑ για να ζητήσουν τον Διοικητικό – Οικονομικό Απολογισμό, που δεν είχε δώσει την προηγούμενη Κυριακή, ως όφειλε και η νομιμότητα και διαφάνεια ορίζει.
 Αμ δε. Σιγά που τον έδωσε.


Ηλίας Βασιλούδης
Πρόεδρος

ΟΑ Ξάνθης  

No comments: