Wednesday, September 5, 2012

Εκλογές ΕΦΟΑ: Αν όχι τώρα, πότε;

http://tennisnews.gr/greek-tennis/ekloges/8837-vasiloudis
http://tennis24.gr/content/view/11775/84/lang,el/


Image 

 Ολοένα και μεγαλώνει ο κατάλογος των προέδρων συλλόγων αντισφαίρισης ανά την Ελλάδα, που προσδοκούν σε ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό τένις, με  τον πρόεδρο του Ομίλου της Ξάνθης, Ηλίας Βασιλούδης ο οποίος τονίζει ότι "τώρα είναι ώρα για αλλαγές"

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης, χαρακτηρίζει "κουρασμένη" την διοίκηση Ζαννιά, εκφράζοντας παράλληλα τη στηριξή του στο πρόσωπο του κ.Γιάννη Σερκεδάκη τον οποίον θεωρεί τον κατάλληλο άνθρωπο για να οδηγήσει σε νέους, καλύτερους ορίζοντες  το ελληνικό τένις.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Βασιλούδη

"Το ΔΣ της ΕΦΟΑ έκλεισε τον κύκλο του εδώ και καιρό, έδωσε όσα μπορούσε, κυρίως την πρώτη τετραετία, «πλαναρωντας» είναι αλήθεια στην ευδαιμονία «του Τσοβολα δώστα όλα».

Στηρίξαμε τον πρόεδρο της ΕΦOΑ, μάλιστα συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο μαζί του, στην προσπάθεια για τη μεγάλη απ-αλλαγή απ το κατεστημένο Στεφανιδη-Γαγγα, οι οποίοι  εκπροσωπούσαν  το αθηνοκεντρικό τένις, και την ελιτίστικη αντίληψη για το άθλημα. Σήμερα φαίνεται καθαρά, ζαλισμένοι απ τις σειρήνες της εξουσίας και αφού αποκόπηκαν από το ζωντανό τένις, ότι χρησιμοποιούν την ίδια λογική, με άλλους εταίρους δηλ.  κολλητούς  παράγοντες, συλλόγους φαντάσματα με ανύπαρκτους αθλητές για να κρατηθούν κοντά της.
Οι παράγοντες του τένις, οι γονείς οι αθλητές πρέπει να μιλήσουν τώρα, διότι χειροτέρα δε γίνεται, πρέπει να τολμήσουν τώρα, διότι πιο άνευρα και αδιάφορα δε γίνεται, κανέναν δε θυμάται η ιστορία για αυτά που σκεφτόταν, αλλά δεν είπε!!.
Πρέπει να τελειώνουμε με τα κουρασμένα παλικάρια της ΕΦΟΑ, μια ομάδα, η οποία ανεξάρτητα με την διάθεση της πια, έχει αφυδατωθεί και τώρα θέλει να απομυζήσει και την τελευταία ικμάδα ελπίδας και απ’ αυτούς που θέλουν να προσφέρουν.
Αλλαγή τώρα πριν είναι αργά!!
Η τύχη είναι με τους τολμηρούς, που δεν πατούν ..στον αέρα αλλά έχουν στο μυαλό τους τον τρόπο.
Νομίζω ότι ο Γ Σερκεδακης είναι ένας τέτοιος, τολμηρός και καινοτόμος, είναι καίριος άνθρωπος του Καιρού.  Εμείς συναντηθήκαμε με τις διατυπωμένες σκέψεις του, συναντηθήκαμε με την ήδη διατυπωμένη απόφαση του  για  οκταετή θητεία στην προεδρία και όχι κλείσιμο του ματιού στην καρεκλοκενταυρία, γεγονός, που αναγκάζει και τον ενάρετο να προσκυνήσει την ανομία. Συναντηθήκαμε μέσα από την δραστηριότητα του ομίλου του.
Όχι φόβος για το καινούργιο!!
Αξίζει να στηριχθούμε σε ζωντανούς συλλόγους με διάθεση για αριστεία, η οποία εδράζεται  όμως, σε συλλογική προσπαθεια, αξιζει να τολμήσουμε!!
Αξίζει να βάλουμε σε νέα βάση τα οικονομικά της ομοσπονδίας, με διαφάνεια και ανεξάρτητη επιτροπή ελέγχου, προτεραιοτητα στα νέα ταλέντα, αλλά και ευφάνταστη διαχείριση στην αγορά, του ονόματος του πρώτου ατομικού αθλήματος.
Σύνδεση του αθλήματος με την κοινωνία τις επιχειρήσεις, τους δήμους  και τις νέες ευκαιρίες.
Αν τα παραπάνω ισχύουν και πρέπει να επιλέξουμε,
αυτούς τους γνωρίσαμε , αν όχι εμείς, ποιοι; αν όχι τώρα, πότε:

Ηλίας Βασιλούδης
Πρόεδρος το Ο.Α. Ξάνθης
Υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΦΟΑ"  

No comments: