Tuesday, September 4, 2012

Ανύπαρκτο το έργο της διοίκησης Ζαννιάς

http://tennis24.gr/content/view/11764/91/lang,el/
http://tennisnews.gr/greek-tennis/ekloges/8841-hamatidou

04.09.12
Image

Άλλη μια πρόεδρος Ομίλου αντισφαίρισης, του Πανοράματος Θεσσαλονίκης, κα Χρύσα Χαματίδου, τάσσεται υπέρ της επιλογής του κ. Γιάννη Σερκεδάκη στις επικείμενες εκλογές της 9ης Σεπτεμβρίου, τονίζοντας τα μεγάλα και συνεχόμενα λάθη του παρελθόντος.

Ακολουθεί το έργο της κας Χρύσας Χαματίδου
"Η αλήθεια είναι ότι το τένις έχει πέσει εδώ και χρόνια σε μαρασμό με την απουσία ενός πλάνου δημιουργίας γηπέδων που τόσα χρόνια διοίκησης δεν έχει εφαρμοσθεί. Η έλλειψη αγωνιστικών χώρων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. καθώς οι διενέξεις με τους δημάρχους είναι σε ημερήσια διάταξή ΚΑΙ τον απερχόμενο πρόεδρο να δίνει ΜΟΝΟ υποσχέσεις και στο τέλος χωρίς αντίκρισμα

Π.χ Τα Χανιά με την πλούσια δραστηριότητα έχουν ακόμα 2 γήπεδα πριν από την ίδρυση της ΕΦΟΑ !Από το 1895 .. Οι ενέργειες του απερχόμενου προέδρου εδώ και χρόνια είναι σε λάθος κατεύθυνση και από ότι φαίνεται δεν είναι αποτελεσματικές. ΤΕΛΜΑ!

Η δραστηριότητα της ΕΦΟΑ περιορίζετε στ απολύτως αναγκαία και έχει δυσαρεστήσει το Πανελλήνιο.
 Οι  προπονητές μας είναι εδώ και χρόνια αβοήθητοι και δεν ακούγονται οι προτάσεις τους
 Η Διοίκηση της ΕΦΟΑ κομπάζει ότι βραβεύτηκε το 2011.
Άκουσον, Άκουσον!  Γιατί έχει διοργανώσει 3 πανελλαδικά τουρνουά ανδρών γυναικών το χρόνο? Απίστευτο !!

Σε ποια άλλη χώρα συμβαίνει αυτό!
Ποιος αθλητής μας άνω το 18 μπορεί να συντηρήσει την αθλητική του παρουσία με 3 εθνικά τουρνουά Ούτε στίβος να είμαστε που έχουν 5 αγώνες το χρόνο. Πόσο μάλλον το τένις. Όσο για τα διεθνή ο αμείλικτος νόμος της σύγκρισης μ ε άλλες χώρες φανερώνει την πραγματικότητα και είναι οδυνηρή Εάν μη τι άλλο το τένις σ όλο τον κόσμο  έχει 48 εβδομάδες αγωνιστική δραστηριότητας.

Με 3 εθνικά  τουρνουά ανδρών γυναικών  και κανένα ενωσιακό θέλουν  να συντηρήσει τους αθλητές άνω των 18 ετών? Και τολμάνε να  μιλάνε. ΓΙΑ οργάνωση του τένις  σ αυτή την χώρα!! Όσον αφορά τα δάνεια που δίνονται για να παίρνονται πίσω με τις επιχορηγήσεις αυτό θα το δούμε αργότερα! Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι ελλιπέστατο, δεν έχει αναπτυξιακή κατεύθυνση και ανακοινώνετε όποτε του καπνίσει καθ' ενός. Επίσης η πλειοψηφία της απερχόμενης διοίκησης αποτελείτε από μέλη που δεν εκπροσωπούν ομίλους με αγωνιστική δραστηριότητα η και καθόλου ,που όμως παίρνουν αποφάσεις για όλους εμάς τους υπολοίπους που αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη.
Το ανύπαρκτο έργο του απερχόμενου προέδρου θα καταψηφιστεί στις εκλογές ,δίνοντας την ευκαιρία στον Γιαννη Σερκεδάκη ν αλλάξει την κατεύθυνση πλεύσης της Ομοσπονδίας προς την μεριά της ανάπτυξης της εξυγίανσης και της προόδου που όλοι επιθυμούμε και αναμένουμε

Είμαστε μαζί του.
Χαματίδου Χρύσα
Πρόεδρος Εθνικού Πανοράματος 2005, Θεσσαλονίκη"  

No comments: