Sunday, September 9, 2012

Eκλογές ΕΦΟΑ: Τελευταία ευκαιρία

http://tennis24.gr/content/view/11811/84/lang,el/

Image

 Mε τις εκλογές της ΕΦΟΑ να μετατίθενται αναμενόμενα για την άλλη Κυριακή (16/09), λόγω μη απαρτίας, η ακαδημία αντισφαίρισης Ιωαννίνων τοποθετείται σχετικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Ομοσπονδία, εκφράζοντας και αυτή τη στήριξή της στον υποψήφιο πρόεδρο, κ.Γιάννη Σερκεδάκη.

Ο κ. Ιωάννης Κοσκινάς, εκπροσωπόντας τον σύλλογο των Ιωαννίνων, με λίγα και κατανοητά λόγια, αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό τένις, λόγω της αδράνειας της απερχόμενης διοίκησης που διοικεί τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας την ανάγκη αλλαγής προς την κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων, της ανανέωσης και της ανάπτυξης του αθλήματος στη χώρα μας.

Το κείμενο του κ. Κοσκινά

"Φίλοι του τέννις, 


Oι εκλογές που θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., πιστεύουμε ότι είναι καθοριστικής σημασίας και ίσως η τελευταία ευκαιρία για το άθλημα που όλοι αγαπάμε.
Τα τελευταία χρόνια κατά γενική ομολογία οι αποφάσεις που πάρθηκαν από το Δ.Σ. ήταν τουλάχιστόν ανεπαρκείς και σίγουρα δεν ανέδειξαν το άθλημα.
Δεν θέλουμε να προσφύγουμε σε καταγγελίες και γενικές κατηγορίες, αλλα δεν γίνεται να μην αναφερθούμε σε αγωνιστικούς ''σχεδιασμούς'' που ανακοινώνονται στα μέσα της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, για κατηγορίες και διαβάθμιση πρωταθλημάτων που δεν ξέρουμε γιατί δεν έγιναν, για πανελλαδικά που γίνονται οπουδήποτε και με συγκεκριμμένα ''κριτήρια'', για πρωταθλητές Ελλάδος που δεν έχουν καμία υποστήριξη από την ομοσπονδία κ.λ.π.
Δεν λέμε φυσικά κάτι καινούργιο, λέμε αυτά που συζητάμε όλοι στα πανελαδικά πρωταθλήματα, μεταξύ τους οι γονείς και οι φίλοι του αθλήματος, οι προπονητές στα σεμινάρια, οι διαιτητές στις συγκεντρώσεις τους.....
Και όλοι καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα, ότι κάτι δεν πάει καλά!!!
Επειδή λοιπόν δεν γίνεται άλλα να λέμε και άλλα να πράττουμε τελικά καθε φορά την ώρα των εκλογών, το σωματείο μας πήρε απόφαση να στηρίξει μία καινούργια προσπάθεια, στην οποία ηγείται ο κ. Γ.Σαρκεδάκης, με την ελπίδα πως θα φέρει κάτι καλύτερο και θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει το όραμα το οποίο έχει για το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Το Δ.Σ.
ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υποψήφιος Δ.Σ."  

No comments: