Thursday, September 6, 2012

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΚΕΔΑΚΗ

http://tennisnews.gr/greek-tennis/ekloges/8836-efoa
http://tennis24.gr/content/view/11793/84/lang,el/

Οι εκλογές στην ομοσπονδία μας έχουν δύο αντιπάλους, το νυν πρόεδρο Σπύρο Ζαννιά με 17 συναπτά έτη θητείας και τον νέο υποψήφιο πρόεδρο Γιάννη Σερκεδάκη. 
Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη όπως σε όλες τις εκλογικές μάχες, ειδικά όταν υπάρχουν δύο αντίπαλοι. Όμως η επιλογή μας πρέπει να στηριχτεί στα θετικά στοιχεία 
 Στηρίζουμε Γιάννη Σερκεδάκη γιατί ανέπτυξε ένα πρόγραμμα με καινοτόμες προτάσεις, γιατί κινείται με εξωστρέφεια και γιατί πιστεύει στη συλλογικότητα. 
Στην πορεία που διέγραψε κατά την προεκλογική περίοδο συνομίλησε με όλους τους ανθρώπους του Τένις χωρίς αποκλεισμούς και αφουγκράστηκε τα προβλήματα τους. Με ευγένεια και ειλικρίνεια πρότεινε συνεργασία με όλους ανεξαιρέτως και κέρδισε συμπάθειες.
 Το σημαντικότερο όλων είναι οι εμπειρίες και οι προτάσεις που συγκέντρωσε ο κος Σερκεδάκης και θα αποτελέσουν τα όπλα για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που τον περιμένουν την επόμενη μέρα των εκλογών . 
Πιστεύουμε ότι τα στοιχεία που συγκεντρώνει  μπορούν να αναδείξουν ένα πρόεδρο που θα τολμήσει και θα επιτύχει σημαντικές αλλαγές για την πρόοδο του αθλήματος.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο αυτό εγχείρημα.

Δημήτρης Ρομπογιαννάκης
Έφορος τένις Ηράκλειο Ο.Α.Α.
Υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.

No comments: