Saturday, September 1, 2012

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ


Ποιό είναι το ζητούμενο; Η μη παρουσία του κ.Ζαννιά στην διοήκηση της Ε.Φ.Ο.Α;
ΟΧΙ Δεν είναι αυτό που πρέπει να απαντηθεί .
Τα ζητούμενα απο την νέα διοίκηση είναι: Πρόγραμμα – σχέδιο και όραμα.
Αγαπητέ κύριε Ταραμονλή

Ακριβώς αυτό είναι το πρώτο και μέγα ζητούμενο. Χωρίς αυτό, δεν θα υπάρξει τίποτα από τα υπόλοιπα που επιθυμούμε. Πώς είναι δυνατόν να επιζήσει ένας οργανισμός, εάν δεν ξεριζώσεις το καρκίνωμα που τον οδηγεί στο θάνατο; Πως είναι δυνατόν αυτό να μην γίνεται αντιληπτό;

Η μη παρουσία του ανθρώπου που διέσυρε το ελληνικό τένις, η μη παρουσία του ανθρώπου που λεηλάτησε το δημόσιο χρήμα, η μη παρουσία ενός παντελώς ανίκανου να  εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του αθλήματος και εν ολίγοις η μη παρουσία ενός απατεώνα και της εγκάθετης από τον ίδιο ‘παρέας’ που τον καλύπτει, είναι τα προαπαιτούμενα για όλα τα υπόλοιπα!

Δηλαδή πιστεύετε ότι ξαφνικά το άτομο αυτό θα γίνει έντιμο, δίκαιο, συνεργάσιμο, με προγραμματική σκέψη, με γνώση γύρω από το άθλημα, θα αποκτήσει ξαφνικά όραμα και σχέδιο;….Σοβαρολογούμε;

Εδώ και 16 χρόνια  κάνει ακριβώς τα αντίθετα με αποτέλεμα την τραγική κατάληξη του αθλήματος στην χώρα μας!

Πιστεύετε ότι πέρνοντας μικρότερο ποσοστό στις εκλογές και όχι τα ποσοστά
Τσαουσέσκου των προηγούμενων εκλογών...θα συναιτιστεί;…Μα τόσο λίγο τον γνωρίζετε;

Όλοι εσείς που τόσα χρόνια, είτε από άγνοια, είτε από αδιαφορία, είτε ακόμη και από μικροσυμφέρον τον συντηρήσατε και τώρα δικαίως (έστω και αργά) ζητάτε την πολυπόθητη αλλαγή...θα την κάνετε μαζί του;…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...; Αυτό και αν είναι ανέκδοτο...παρόμοιο με το άλλο που διαβάσαμε από τον φίλο του προέδρου....ότι όταν πίνεις ένα κρασί μαζί του... ξεχνάς το ότι είναι απατεώνας!!!

Γιατί πρέπει να σας θυμίσω...ότι πρέπει να του θυμίσετε...ότι εκκρεμούν εις βάρος του κατηγορίες για κακούργημα, και είναι πολύ σοβαρό θέμα για να μη του επιτραπεί να ξαναθέσει υποψηφιότητα!

Γιατί για να αλλάξει σελίδα το ελληνικό τένις, όπως πολύ σωστά γράφετε, χρειάζεται την συμβολή όλων μας...αλλά όχι και την συμβολή...αυτών που το κατέστρεψαν!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Κώστας Αντωνίου


No comments: