Wednesday, September 12, 2012

"Αρετή και Τόλμη"

Ο κος Ευρυπίδης Κορρές, υποψήφιος για την Εθνική Επιτροπή στις εξαιρετικής σημασίας εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου μας παραθέτει τις δικές του απόψεις στο http://tennisnews.gr/ και τάσσεται υπέρ του Γιάννη Σερκεδάκη για το προεδρικό αξίωμα. Διαβάστε αναλυτικά...

"Στην περίοδο των τελευταίων ημερών πριν την επικείμενη αναμέτρηση του παρελθόντος με το μέλλον για την ηγεσία της ΕΦΟΑ, εντύπωση προκαλεί η κολοσσιαία διαφορά των δύο πλευρών στην αντιμετώπιση του εκλογικού σώματος. Νευρικότητα στα όρια του πανικού από τη μιά πλευρά, που οδηγεί σε άκομψες παραινέσεις προς κάθε κατεύθυνση, ξεχνώντας ότι απευθύνεται σε Προέδρους ή στελέχη των Συλλόγων. Ηρεμία, χαμόγελα και ελπιδοφόρα μηνύματα από την ανερχόμενη δύναμη που με τη θετική ενέργεια και το όραμα για δράση εισπράττει κάθε μέρα τη θετική ανταπόκριση του χώρου.
Είμαι βέβαιος ότι τη μάχη θα κερδίσει ο πιό ψύχραιμος και συγκροτημένος από τους δύο, αυτός που στις φωνές, τις ύβρεις και την απαξίωση θα αντιτάξει σχέδιο και πρόγραμμα και θα απαιτήσει και από την άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο.
Περιμένω ανυπόμονα να δώ με ποιό τρόπο θα διαχειριστεί ο κόσμος του τένις την αντιπαράθεση των δύο πλευρών και αν θα κάνει το τολμηρό βήμα που θα γυρίσει τη σελίδα από το κατεστημένο, τις αγκυλώσεις και την αλαζονεία των 15+ ετών και θα ανοίξει το δρόμο για αλλαγές που τόσο πολύ έχει ανάγκη το τένις εδώ και τόσο πολύ καιρό.
Μην το βάζεις κάτω, Γιάννη Σερκεδάκη, με αρετή και τόλμη καταξιώνονται τα άτομα που μέλλει να αλλάξουν τη ροή των πραγμάτων γύρω τους. Πιστεύω ότι όλοι όσοι σήμερα στηρίζουν την προσπάθειά σου με ενθαρρυντικά λόγια, θα στηρίξουν και έμπρακτα στις εκλογές με την ψήφο τους τους υποψήφιους που εκτίθενται μαζί σου στην κρίση του εκλογικού σώματος, ώστε να σε στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους στη προσπάθεια σου για την αναγέννηση του Ελληνικού Τένις.
Ευριπίδης Κορρές
Υποψήφιος για την Εθνική Επιτροπή

www.taneatoutennis.gr




No comments: