Tuesday, September 11, 2012

Απάντηση σε ανώνυμους λιβελογράφους


Kαταρχήν τονίζουμε ότι δεν έχουμε την διάθεση να ανοίξουμε διάλογο με ανώνυμους λιβελογράφους, οι οποίοι κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και δεν έχουν το θάρρος να υπογράψουν τα μυθεύματά τους αλλά μόνον περίσσιο θράσος να λασπολογούν και να συκοφαντούν ώστε να πετύχουν τους σκοπούς τους.  Προς αποκατάσταση όμως της αλήθειας θα απαντήσουμε για μία και μοναδική φορά στους απαράδεκτους συντάκτες του συκοφαντικού κειμένου χωρίς να ασχοληθούμε περαιτέρω μαζί τους. `Αλλωστε οι άνθρωποι του τένις τους έχουν ήδη απομονώσει.. “Κατηγορούμαστε” ότι δήθεν προσπαθούμε να αποκλείσουμε ακριτικά σωματεία από την εκλογική διαδικασία της ΕΦΟΑ με δήθεν απώτερο σκοπό να καταστήσουμε το άθλημα του τένις προνόμιο μόνον των αθλητών των μεγάλων πόλεων και κυρίως της Αθήνας.
Αυτό είναι απολύτως ψευδές, διότι δεν ζητήσαμε τον αποκλεισμό κανενός σωματείου από την εκλογική διαδικασία. Αυτό που ζητήσαμε από το ΔΣ της ΕΦΟΑ είναι να  διαφυλαχθεί η νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας και να μην αλλοιωθεί το αποτέλεσμα των εκλογών και η θέληση του εκλογικού σώματος λόγω της συμμετοχής σωματείων που στερούνται δικαιώματος ψήφου. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της ξεκάθαρης άποψής μας και του αιτήματός μας να τηρηθούν τα αυτονόητα, δηλαδή να εφαρμοστεί ο Νόμος, ζητήσαμε από το ΔΣ της ΕΦΟΑ όχι να αποκλείσει σωματεία αλλά να μας πληροφορήσει με ποιούς αθλητές και σε ποιά πρωταθλήματα συμμετείχαν κατά το έτος 2011 τα συγκεκριμένα σωματεία.
Το γεγονός (το οποίο προσπαθούν αισχρά να εκμεταλλευθούν κάποιοι) ότι μεταξύ των συγκεκριμένων σωματείων είναι και ακριτικά σωματεία είναι απολύτως συμπτωματικό και σαφώς οι ενέργειές μας αυτές δεν στρέφονται κατά της περιφέρειεας. Την ίδια  τακτική θα ακολουθούσαμε αν όλα τα σωματεία ήταν από την Αθήνα γιατί σε κάθε περίπτωση αυτό που θέλουμε και επιδιώκουμε είναι να μην αποφασίσουν για το μέλλον του ελληνικού τένις αντιπρόσωποι σωματείων “σφραγίδων” με ανύπαρκτη αθλητική δραστηριότητα επί σειρά πολλών ετών, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν προέρχονται, που στρατεύονται τώρα για συντηρήσουν μία νοσηρή κατάσταση. `Αλλωστε και  η μέχρι τώρα στάση και πορεία μας το αντίθετο έχει δείξει. Είμαστε υπέρ μιάς πραγματικής  αποκέντρωσης του ελληνικού τένις και της αναγέννησης αυτού με κύριο άξονα την περιφέρεια

Σε κάθε περίπτωση αν το ΔΣ της ΕΦΟΑ μας αποδείξει με στοιχεία ότι τα συγκεκριμένα σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου δεν θα υπάρξει από μέρους καμία αντίρρηση και θα είμαστε οι πρώτοι που θα καλωσορίσουμε στην ΓΣ τα σωματεία αυτά.
Αυτό που τελικά ζητούμε  είναι να τηρηθεί η νομιμότητα. Ποιός άραγε φοβάται την νομιμότητα και την αλήθεια; Πάντως όχι εμείς

Γιώργος Καλογεράς
Πρόεδρος 
Α.Ο.Αργυρούπολης

No comments: