Tuesday, September 13, 2011

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ …YALANCI…MADE IN GREECE

Πως θα μπορούσαν άλλωστε να είναι τα πράγματα, όταν αυτούς τους αγώνες τους έχει υπό την εποπτεία της το παράρτημα Βορείου Ελλάδος της ΕΦΟΑ , με επικεφαλή, τον Μέγα Πρόεδρο της Βαλκανικής Ένωσης.
Μπορεί η Βόρειος Ελλάδα να περιμένει ακόμη να δει πότε θα αποκτήσει το Κλειστό Κέντρο Αντισφαίρισης, τα χρήματα του οποίου ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ έχει εξαφανίσει και είναι υπόδικος για κακούργημα, αλλά έχει την Μεγάλη Βαλκανική Ένωση Made in Greece…με Πρόεδρο έλληνα, γραφεία ελληνικά και χρηματοδότες τους γνωστούς μ@λ@κες έλληνες φορολογούμενους.
Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μαθαίναμε απολύτως τίποτα για αυτούς τους αγώνες εάν δεν έκανε την βαρύγδουπη δήλωση ο έτερος Μέγας Πρόεδρος της Νοτίου… και Πάσης Ελλάδος …ο Πάντα Όλα ΕΦΟΑ!
Ναι …Αυτός …που έκανε ρεζίλι την χώρα με την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία…!
Ναι….σωστά…Αυτός που παίρνει συνέχεια αναβολές από τα ποινικά δικαστήρια …!
Τι μάθαμε λοιπόν από το άτομο;
Μάθαμε ότι σε αυτούς τους τεράστιας σημασίας αγώνες, μεταξύ των άλλων (αθλητών… που δεν έπιασε καν στο στόμα του)… συμμετείχαν:
ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας
η βουλευτής Πέλλας
ο Δήμαρχος Αλμωπίας
οι Αντιδήμαρχοι Αλμωπίας
η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ
ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Πιπεριάς κλπ…κλπ…

...τους οποίους φυσικά ως Επαγγελματίας Δημοσιοσχεσίτης φρόντισε να ευχαριστήσει, κλείνοντας εννοείται με την υπόσχεση για περισσότερες αναθέσεις, ‘καθαρίζοντας’ έτσι και την ψήφο της Αριδαίας.
Τι δεν μάθαμε από το άτομο;
Δεν μάθαμε ότι : τα Βαλκάνια απαρτίζονται από 10 χώρες και όχι από τις 4 που συμμετείχαν στο
YALANCI…made in Greece πρωτάθλημα.
Δεν μάθαμε ότι : το ελληνικό τένις βρίσκεται στον πάτο όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και των Βαλκανίων (μόνο την τελευταία των τελευταίων Αλβανία περνάμε στο παγκόσμιο ranking )…χωρίς να εγγυόμαστε φυσικά για το πόσο σύντομα θα βλέπουμε και την πλάτη της Αλβανίας…!
Δεν μάθαμε γιατί : δεν συμμετείχαν οι άλλες 6 χώρες… που… ω τι σύμπτωση… μεταξύ των οποίων είναι η 2Η παγκόσμια δύναμη στο τένις Σερβία, η 12H Κροατία και η 17H Ρουμανία. Μήπως δεν τις καλέσαμε για να βγούμε με τίτλους του στυλ…
Πρώτοι στα Βαλκάνια … γιατί από κουτορνίθια δημοσιογράφους και επιφανείς άσχετους είναι γεμάτο το ELLADA… αλλά ούτε αυτό το καταφέραμε γιατί μας πέρασε ακόμη και η Τουρκία που πριν μερικά χρόνια ήταν ανύπαρκτη στο τένις…!
Δεν πειράζει που δεν κατάφερε να φέρει ξένους αθλητές ….ο άνθρωπος έφερε τόσους
τιτλοφορίζοντες….!
Και μην ξεχνάμε… τώρα είμαστε 2οι στα Βαλκάνια… ! δεν έκανε τζάμπα δουλειά ο
Μέγας Πρόεδρος της Βαλκανικής!
Άντε και πρώτοι σε λίγα χρόνια… όταν θα συμμετέχουμε μόνοι μας..!

No comments: