Friday, September 23, 2011

ITF O.Α ΑΘΗΝΩΝ: Σάκκαρη για τίτλο

Από ΕΦΟΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2011 15:32
Ένα βήμα από τον τίτλο στο διεθνές τουρνουά ΙΤF 10.000 δολαρίων που διεξάγεται στον Ο.Α Αθηνών βρίσκεται πλέον η Μαρία Σάκκαρη η οποία στον σημερινό ημιτελικό πέρασε και το εμπόδιο της Πολωνέζας Σίλβια Ζαγκόρσκα.

Ο αγώνας της 16χρονης Σάκκαρη με την Ζαγκόρσκα, Νο 4 του ταμπλό, έληξε άδοξα για την 22χρονη Πολωνέζα καθώς αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού μετά το πρώτο σετ, το οποίο είχε κερδίσει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 6-2.

Η Ζαγκόρσκα κουβαλούσε έναν τραυματισμό στον ώμο ο οποίος επιδεινώθηκε από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε την Πέμπτη, παίζοντας 3ωρο ματς με την Βογάσαρη στα προημιτελικά του Απλού και στη συνέχεια συμμετέχοντας στον τελικό του Διπλού.

Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον τελικό, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου (24/9) την Ισραηλινή Μαρίνα Κάζανιουκ. Η Κάζανιουκ, Νο 7 του ταμπλό, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, αποκλείοντας 6-2, 6-3 την Σέρβα Κάτσαρ (Νο 5) στα ημιτελικά. Η Ισραηλινή είχε κατακτήσει τον τίτλο την προπερασμένη εβδομάδα στη Μυτιλήνη.

1 comment:

TEN said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΡΙΑ...!

ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2 ΤΗΣ ITF, ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ...!