Monday, September 5, 2011

Εχεις καμιά σχέση με τον Σεβαστή κ Ζαννιά? Δήλωσε Παραίτηση !!!!!

Σπορ: Κατεβάζουν ρολά οι ομοσπονδίες
Αδυνατούν να ανταπεξέλθουν μετά την (νέα) περικοπή εγκεκριμένων επιχορηγήσεων από τη ΓΓΑ
Σπορ: Κατεβάζουν ρολά οι ομοσπονδίες
Σε αναστολή της λειτουργίας προσανατολίζονται αρκετές αθλητικές ομοσπονδίες μετά την ενημέρωσή τους για περικοπή των επιχορηγήσεών τους για το 2011 κατά 40%. Οπως έγινε γνωστό το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να περικόψει κατά τα 52 εκατ. ευρώ την επιχορήγησή του προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με αποτέλεσμα η τελευταία να προχωρήσει αιφνιδίως στις μειώσεις των εγκεκριμένων επιχορηγήσεων προς τις ομοσπονδίες. Ετσι μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου και καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της πρόκρισης των ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου οι ομοσπονδίες καλούνται να αντιμετωπίσουν τα έξοδά τους και τα χρέη τους με την κρατική επιχορήγηση να μειώνεται σχεδόν στο μισό.

Πολλές απ' αυτές δηλώνουν ήδη αδυναμία να ανταπεξέλθουν, με προεξάρχουσα την ομοσπονδία στίβου (ΣΕΓΑΣ). Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής δήλωσε ότι αν δεν ανατραπεί αυτή η απόφαση τότε το ΔΣ της ομοσπονδίας θα καλέσει γενική συνέλευση προκειμένου να ενημερώσει τα σωματεία και στη συνέχεια θα υποβάλλει την παραίτησή του.
Ο ΣΕΓΑΣ που έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό 7,35 εκατ., μικρότερο κατά 900.000 ευρώ σε σχέση με πέρυσι θα λάβει τελικά 4,4 εκατ. ευρώ ενώ μέχρι στιγμής έχει εισπράξει 3,5 εκατ. ευρώ.

Τον δρόμο της αναστολής λειτουργίας της αναμένεται να ακολουθήσει και η ομοσπονδία άρσης βαρών η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δει την επιχορήγησή της από τη ΓΓΑ να κατακρημνίζεται. Εφέτος της είχε εγκριθεί επιχορήγηση 1,150 εκατ. ευρώ ενώ μέχρι στιγμής έχει εισπράξει το 50% ενώ έχει χρέη ύψους 200.000 ευρώ. Ηδη η ομοσπονδία άρσης βαρών περιέκοψε την αποστολή στο Ευρωπαϊκό Νέων από 10 σε 2 αθλητές οι οποίοι αναχωρούν την Τετάρτη για το Βουκουρέστι. Εν αμφιβόλω τίθεται η συμμετοχή της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όπου θα κριθούν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του 2012, όπως βέβαια και η τύχη των εγχώριων διοργανώσεων.

Εξάλλου ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις ( ΕΦΟΑ) κ. Σπύρος Ζαννιάς τόνισε σε δήλωσή του ότι «η παράλογη περικοπή των προϋπολογισμών του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού για το τελευταίο πεντάμηνο του 2011 δεν έχει προηγούμενο και δημιουργεί ερωτηματικά.» ενώ ζητάει «την άμεση ανάκληση της απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη».

Ο Σεβαστής ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ και παρουσιάζει που πάνε τα λεφτά της επιχορήγησης.
Εσύ μπορείς ν αναφέρεις που τα έχεις βάλει?
Απάντησε εαν έχεις κότσια!!!!!

2 comments:

TEN said...
This comment has been removed by the author.
TEN said...

Τι έγινε...του κόψατε τα λεφτά της ύπαρξής του και λάλησε το ΛΑΜΟΓΙΟ;
Πολύ καλά θα κάνουν να καταργήσουν κάτι παραμάγαζα τύπου ΕΦΟΑ και να δώσουν τα χρήματα σε πραγματικές Ομοσπονδίες που προάγουν και προωθούν το άθλημά τους. Το ελληνικό τένις (ότι υπάρχει δηλαδή) υπάρχει χάρη στην χρηματοδότηση των γονέων των αθλητών...άρα το παραμάγαζο του Ζαννιά που συντηρεί την ιδιοτέλεια του δεν έχει λόγο ύπαρξης.Δώστε τα χρήματα στην παιδεία, στην υγεία, στον πραγματικό αθλητισμό και σταματήστε να συντηρείτε τα Λαμογειοειδή που διέλυσαν την χώρα!!