Monday, September 5, 2011

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΝΙΣ


http://www.frt.ro/_public/resources/imgs/ro/frt_viziune_img.jpgΗ Ρουμανική Ομοσπονδία του Τένις (FRT), υπάρχει για να οδηγήσει το ρουμανικό τένις να πλασαριστεί μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου.

Ο δικός μας τρόπος για την επιτυχία είναι πολύ καλά σχεδιασμένος . Τι προτείνουμε;

Να σπείρουμε στο ρουμανικό έδαφος την αγάπη για το τένις, να μεγαλώνουμε πρωταθλητές, να τους στηρίζουμε, να τους τιμούμε. Το να δημιουργείς πρωταθλητές τοποθετημένους ψηλά στην κατάταξη είναι ο θεμέλιος λίθος του κάθε εθνικού τένις. Αυτή είναι μια διαδικασία συνεχούς αναγέννησης της χαράς του παιχνιδιού μεταξύ των κοινοτήτων από όλη τη χώρα. Περισσότεροι αθλητές, περισσότερο τένις, περισσότεροι πρωταθλητές, περισσότεροι υποστηρικτές του τένις.

Εκτιμούμε και γιορτάζουμε την επιτυχία κάθε αθλητή, συνεργάτη η πρωταθλητή από το παρόν, το παρελθόν η το μέλλον.

Εκτιμούμε ο ένας τον άλλο, συνεργαζόμαστε και δουλεύουμε σαν μια ομάδα προετοιμασμένη να αποδείξει, οποτεδήποτε, οπουδήποτε και οποιουδήποτε, ότι η Ρουμανική Ομοσπονδία κτίζει ‘Αξία από το τένις’

Γιατί θέλω και γιατί μπορώ να δώσω μια καινούργια ώθηση στο ρουμανικό τένις

Και σαν πρόεδρος της Ρουμανικής Ομοσπονδίας του Τένις, επιθυμώ να πάρω την ρεβάνς της αθλητικής ζωής που μου χάρισε μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη με επιτυχίες.

Φυσικά νέα πρόεδρος της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Τένις είναι μια πρώην δόξα του γυναικείου τένις της χώρας, η κυρία Ruxandra Dragomir και συνεργάτες της άνθρωποι που τίμησαν το ρουμανικό τένις.

Ενώ στην χώρα της φαιδρής πορτοκαλιάς, οδηγούν τις τύχες του αθλήματος κάτι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες που όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα αλλά με την αλαζονική και άθλια διαδρομή τους, το έχουν καταδικάσει ανεπιστρεπτί!

No comments: