Wednesday, September 14, 2011

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει ένα μεγάλο όραμα σε ό,τι αφορά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ

Από την Ελευθεροτυπία, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει ένα μεγάλο όραμα σε ό,τι αφορά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε αναφέρθηκε στο project της «πράσινης πολιτείας», όπως το χαρακτήρισε.

«Εγώ θέλω μια "πράσινη πολιτεία" στην περιοχή του ΟΑΚΑ. Να μας παραχωρήσει η πολιτεία την εκμετάλλευση όλου του χώρου», είπε αρχικά ο mister Marfin, ο οποίος συμπλήρωσε: «Υπάρχει χώρος, εκεί που τώρα είναι κάτι γήπεδα τένις, για να κατασκευάσουμε ένα στάδιο 40-45.000 θέσεων.

Αυτό επίσης που πρέπει να επιδιώξουμε είναι να μεταφερθούν στο ΟΑΚΑ όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, τα οποία μπορούν να στεγαστούν σε εγκαταστάσεις που είναι νεκρές.

Η Πολιτεία πληρώνει δεκάδες εκατ. ευρώ για να συντηρεί κάτι που... κάθεται. Μπορεί να εισπράττει, λοιπόν, από την "πράσινη πολιτεία"».

Το διαβάσατε αυτό κ.Ζαννιά;

Το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης, φτιαγμένο για την Ολυμπιάδα του 2004, με τα καλύτερα υλικά κατ’ απαίτηση των Αμερικανών, με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, υπερτιμολογημένα όπως πολύ καλά γνωρίζετε μια και εκτελέσατε ως κατασκευαστής Ολυμπιακά έργα, παρανόμως, όντας πρόεδρος Αθλητικής Ομοσπονδίας, αυτόν λοιπόν το χώρο, ο κ. Βγενόπουλος τον χαρακτηρίζει ως…….. «εκεί που τώρα είναι κάτι γήπεδα τένις». Και λέει και άλλα… «ότι οι εγκαταστάσεις είναι νεκρές»…….και «ότι η Πολιτεία πληρώνει δεκάδες εκατ. ευρώ για να συντηρεί κάτι που κάθεται».

Aλήθεια κ. Ζαννιά, καταλαβαίνεις άραγε, ότι μετά από 16 χρόνια ως πρόεδρος στο άθλημα, φέρεις ακέραια την ευθύνη για την ισοπεδωτική αυτή απαξίωση, του κάθε Βγενόπουλου προς το άθλημα της Ελληνικής Αντισφαίρισης;

Τι περιμένεις από τον Βγενόπουλο;….όταν η ίδια η Ομοσπονδία του Αθλήματος του Τένις δεν θέλει, για λόγους που αυτή μόνο γνωρίζει, να χρησιμοποιήσει τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Αθλήματός της;

Και εκείνο που μένει να μάθουμε…..θα βγάλεις καμιά ανακοίνωση διαμαρτυρόμενος για τις απαξιωτικές δηλώσεις του κ. Βγενόπουλου, αποκαθιστώντας το σεβασμό προς το άθλημα;….ή μήπως , ανακοινώσεις βγάζουμε, μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους;

«η ισχνή αντιπολίτευση»

1 comment:

TEN said...

Λαμογιές και αποκτήνωση

Εκτός από τις λαμογιές, υπάρχει και η αποκτήνωση. Εκτός από τις κατσαρίδες, υπάρχουν και οι υπόνομοι. Το ένα δεν ζει χωρίς το άλλο. Ο υπόνομος είναι μια παθητική, άμορφη μάζα, καμωμένη από βρωμιές που καμώνεται την κακομοίρα. Οι κατσαρίδες είναι ενεργητικές, βρωμιάρες βέβαια, ελεεινές και τρισάθλιες, αλλά κάνουν πάρτι έστω και με ξένα κόλλυβα.

Θα πει ο υπόνομος ο γκρινιάρης, γεμίσαμε κατσαρίδες ρε πούστη μου. Θα πει ο υπόνομος ο σταρχιδιστής, στα παπάρια μου ρε φίλε με τις κατσαρίδες. Θα πει ο υπόνομος ο ωχαδερφιστής, ποιος τις γαμεί και τις κατσαρίδες ρε φίλε, εμείς να είμαστε καλά. Ο υπόνομος ο αποκτηνωμένος θα πει, βεβαίως υπάρχουν δισεκατομμύρια κατσαρίδες στον τόπο μας, αλλά τι να κάνεις; Και θα σταυρώσει τα χέρια. Έχουν χέρια οι υπόνομοι; Έχουν όπως φαίνεται. Γιατί πρέπει να πιάσει τον bic για να σταυρώσει το ψηφοδέλτιο. Αλλά εκεί σταματά η σταύρωση. Στο ψηφοδέλτιο. Τέσσερα χρόνια τα χέρια σταυρωμένα. Αλλιώς δε θα είχαν γίνει τα λύματα, η σαπίλα, η ρεμούλα, η κουτοπονηριά, ο βόθρος, δεύτερη φύση του. Αλλιώς δε θα ήταν υπόνομος να ζουν μέσα του κατσαρίδες και τρωκτικά.

Όταν μιλάς με μεταφορές σε μη-ποίηση (ξεπερασμένες και στην ποίηση θα έλεγε ο Μπόρχες), όταν μιλάς με παραβολές και δεν είσαι ο Χριστός (ο ανεπίκαιρος), όταν μιλάς με σχήματα και δεν είσαι ο Δημοσθένης, ούτε καν ο Κατσαντώνης (στη δαρβίνεια θεωρία ο ρήτορας προέρχεται από το φίδι), τότε κάτι θες να μας πεις και δεν το λες. Θέλεις να πεις πως πάνω στη δική μας ανοχή ως άτομα -γάμα την κοινωνία, αυτό τον άμορφο σχηματισμό- αναπαράγεται η διαφθορά; Θες να πεις πως πάνω στη δική μας αποκτήνωση, βρίσκει έδαφος το λαμόγιο να αρπάξει; Πες το. Όσοι είναι να καταλαβούν, γιατί θέλουν, θα καταλάβουν. Για τους άλλους, ποιος χέστηκε; Σταρχιδικά-σταρχιδικά.

http://niemandsrose-niemandsrose.blogspot.com