Thursday, September 22, 2011

Καλά πιστεύουν ότι είμαστε σ άλλο πλανήτη και δεν βλέπουμε τι κάνουν?

Πρόγραμμα Συνεργασίας I.T.F.- Ε.Φ.Ο.Α./ 2011 PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2011 10:22

itfΜε την επίσκεψη του μέλους του τμήματος ανάπτυξης της I. T. F., κου Frank Cauraud, στην Αθήνα από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, συνεχίστηκε το πρόγραμμα συνεργασίας της ΕΦΟΑ με την ITF.

Tο πρόγραμμα για το 2011 περιλαμβάνει επισκέψεις εργασίας μεταξύ του κου Gauraud και της τεχνικής διεύθυνσης με σκοπό την αξιολόγηση, ανάπτυξη και βελτίωση των παρακάτω τομέων:

- Πρόγραμμα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προπονητών.

- Πρόγραμμα επίλεκτων αθλητών.

- Αγωνιστικός σχεδιασμός.

- Αγωνιστικό πρόγραμμα.

Με βασικό στόχο να γνωρίσει ο κ. Gauraud όσο καλύτερα γίνεται από κοντά την δράση και τα δεδομένα που επικρατούν στο ελληνικό τένις έγιναν οι παρακάτω ενέργειες:

- Επίσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας όπου είχε συνάντηση εργασίας με την Διευθύντρια Διοικητικού κα Νάνσυ Στεργιώτη.

- Επίσκεψη σε ομίλους της Αθήνας (Ο.Α Αθηνών , Α.ΟΑ Φιλοθέης , Α.Ο.Α Ηλιούπολης ) όπου παρακολούθησε προπονήσεις, συνομίλησε και άκουσε απόψεις των προπονητών και των αθλητών.

- Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης.

- Επίσκεψη στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Α/Κ 14-16/ Α. Ο.Α Χαϊδαρίου και έγιναν συζητήσεις με προπονητές, αθλητές και γονείς.

- Συνάντηση με Tutors του προγράμματος Tennis 10s.

- Συνάντηση με εκπροσώπους του Δ.Σ του Συνδέσμου Προπονητών Ελλάδος (ΣΠΑΕ).

- Επίσκεψη στον Ο.Α Χαλκίδας όπου παρακολούθησε αγώνες από το 6ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα στις κατηγορίες 12 -18.

Οργανώθηκε προπόνηση για τα αγόρια και κορίτσια της οκτάδας κάτω των 12 ετών όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να συνομιλήσει με τα παιδιά.

Επίσης οργανώθηκαν τρείς συναντήσεις στο χώρο του ομίλου με τα μέλη του Δ.Σ του Ο.Α Χαλκίδας, τους προπονητές και τους γονείς των αθλητών που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα όπου ο κ. Gauraud άκουσε τις απόψεις τους και απάντησε στα ερωτήματα τους.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας τόσο στον Ο.Α. Χαλκίδας όσο και στον Α.Ο.Α Χαϊδαρίου για την εξαιρετική φιλοξενία και βοήθεια που μας παρείχαν.

Ολοκληρώνοντας την παρουσία του στη χώρα μας, ο κος Cauraud , πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας τόσο με τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. κο Σπύρο Ζαννιά , όσο και με τα μέλη της Τεχνικής Διεύθυνσης Μάνο Μουλιανιτάκη και Γιώργο Παπαχατζή, όπου προγραμματίστηκαν οι επόμενες ενέργειες για το 2012 οι οποίες και θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΜΟΝΟ ο Ευγένιος Τριβιζάς ο παραμυθάς μπορεί να λέει τέτοια παραμύθια σε παιδιά.

Μας βλέπετε να πηγαίνουμε στο νηπιαγωγείο της γειτονιάς σας?


1 comment:

TEN said...

Φανταζόμαστε ότι θα έφαγε και θα ήπιε καλά ο Μr.Cauraud! Άλλωστε η ΕΦΟΑ, μπορεί να μην γνωρίζει από τένις, αλλά από τουριστικές υπηρεσίες... είναι αυθεντία!
Κανένα κρασάκι η κανένα ουισκάκι με τον Π.Π.Π, κανένα ταξιδάκι στην όμορφη Χαλκίδα, εν μέσω φυσικά πλήρους παραμυθιάσματος για το Greek tennis...όπως λέμε Greek statistics ένα πράμα...
Γνωρίστηκε και με το εξειδικευμένο προσωπικό της ΕΦΟΑ και τους tutors...(τι exidikefsis, anatrihiasa!)...έχει τέτοιο πράγμα η ΕΦΟΑ ρε παιδιά...γιατί δεν μιλάτε τόσο καιρό και μας αφήνετε στο σκοτάδι; Έπρεπε να μας επισκεφτεί η ITF για να το μάθουμε;
Τώρα ειλικρινά μένουμε ήσυχοι, γιατί ξέρουμε ότι με τέτοιο οργασμό οργάνωσης και τέτοιους 'tutors' στο νηπιαγωγείο του ελληνικού τένις,πολύ σύντομα, δηλαδή σε καμιά 10αριά το πολύ 15 χρόνια θα ξεκολλήσουμε από το βάλτο στον οποίο βρισκόμαστε για άλλα τόσα χρόνια!
Mr.Cauraud...ευχόμαστε να ζείτε όταν θα υπάρξει ανάπτυξη στο δύσμοιρο ελληνικό τένις...γιατί αν συνεχίσουν να υπάρχουν οι σημερινοί που σας φλόμωσαν στο παραμύθι...το βλέπω πολύ χλωμό... για να την προλάβετε!