Sunday, September 11, 2011

Χαιρόμαστε που επιβεβαιωνόμαστε συνεχώς.....

ITF ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: Ισραηλινός τελικός PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2011 16:36

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να φτάσει στον τελικό του διεθνούς τουρνουά ΙΤF 10.000 δολαρίων, που διεξάγεται στη Μυτιλήνη καθώς ηττήθηκε σήμερα από την Ισραηλινή Ντενίζ Κάζανιουκ με 2-1 σετ. Ισραηλινή "υπόθεση" θα είναι ο τελικός του Απλού, που θα γίνει την Κυριακή (11.9) και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Πάνω από 5 καταχωρίσεις ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ για την πορεία της Μ Σάκκαρη στο site της ΕΦΟΑ.

Και πολύ σωστά γιατί ένα παιδί μας προχωρά!

ΜΟΝΟ που περιμένουμε τις φωτογραφίες των νικητών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών.

Δεν θυμάμαι ακριβως τα χρήματα, πλησίαζαν τα 10.000 ευρώ?

Να επισημάνουμε οτι είναι το πρώτο στην τάξη Εθνικό πρωτάθλημα στ οποιαδήποτε καλαντάρι αθλήματος, το Ανδρων -Γυναικών.

Επίσης από το Βαλκανικό.

Άκρα του τάφου σιγή....

Μήπως ξεχνάμε τι μας κοστίζει η Βαλκανική έδρα και την προσπερνάμε για να μην θυμίζουμε την εγκληματική ΛΌΓΩ ΓΝΩΣΤΉ Σ φιλοσοφία των ψήφων?

Ξυπνήστε Θεσσαλονικείς.

Δείτε τι έγινε χθες στην πόλη σας.

Εκτός και εάν είστε στον πλανήτη των παλαιών παχαίων αγελάδων του Ελληνικού τένις.

Του τένις που δεν έχει πάγκο όπως το Μπάσκετ,το Βολλευ,ο στίβος,η κολύμβηση,η κοπυλασία Κ. Τ. Λ.

Ξ Υ Π Ν Α ΡΕ.............

ισχνή αντιπολίτευση

2 comments:

TEN said...

Δεν ξέρω γιατί έχετε απαιτήσεις από ένα site της πλάκας όπως αυτό της ΕΦΟΑ. Οι άνθρωποι που το διαχειρίζονται είναι το ίδιο ανίκανοι με αυτούς που διοικούν το παραμάγαζο του ελληνικού τένις.Κάντε τον κόπο να επισκεφτείτε τα site των σοβαρών ομοσπονδιών τένις του εξωτερικού που προτάσσουν το τένις, δηλαδή τις επιτυχίες των αθλητών τους, την παρουσίαση των καλύτερων εκπροσώπων τους,των εθνικών τους ομάδων, των τουρνουά που διοργανώνουν και όχι τον χάρτη των σωματείων ψηφοφόρων του αποτυχημένου προέδρου και τα δελτία τύπου για τις δικαστικές του εμπλοκές! Αλλά ως γνωστόν ο αποτυχημένος έχει μεγάλο πρόβλημα με αυτούς που αξίζουν. Για να κάνεις κάτι σ’ αυτό τον τόπο έχεις την υποχρέωση να είσαι μέτριος. Επιβάλλεται να είσαι μέτριος. Άπαξ και ξεχωρίζεις λίγο από το κοπάδι σε εξοβελίζουν στο πυρ το εξώτερο. Δεν τις σηκώνει ο τόπος τις αξίες. Η μετριότητα έχει ποτίσει όχι μόνο τους ανθρώπους για γενιές ολόκληρες αλλά και τα ντουβάρια.Μην έχετε λοιπόν απαιτήσεις από ένα όχι απλά μέτριο αλλά επικίνδυνα ανίκανο ανθρωπάκι και προσπαθήστε να έχετε απαιτήσεις από την ελληνική τενιστική κοινότητα που κοιμάται όρθια.

TEN said...

Για διευκόλυνση σας παραθέτω 4 link: Της Τουρκικής www.ttf.org.tr και Ρουμανικής Ομοσπονδίας www.frt.ro ...και για μεγαλύτερη δόση κατάθλιψης... επισκεφτείτε τα site της Ιταλικής www.federtennis.it και Γαλλικής Ομοσπονδίας www.fft.fr

Καλό σερφάρισμα...και καλή λευτεριά απ'τα ΛΑΜΟΓΙΑ της ελληνικής τενιστικής μιζέριας.