Monday, September 12, 2011

Διεθνές Τουρνουά Γυναικών Πόρτο Ράφτη $10.000 ?????

Όταν λέμε ότι ο Π.Π.Π (Περιφερόμενος Πελατειακός Παραγοντίσκος)
είναι εγκληματικά αδιάφορος και ανίκανος, δεν είναι γιατί ένα πρωί μεταξύ τυριού και αχλαδιού αποφάσισαν όμιλοι και φίλοι του αθλήματος να τον ταρακουνήσουν για να ξυπνήσει και να καταλάβει που βρίσκεται.
Το άθλημα λοιπόν, που θέλει αυτή τη δύσκολη στιγμή πολύ περισσότερο υποστήριξη και προβολή πάει ο Π.Π.Π και δίνει , το Διεθνές Τουρνουά Γυναικών 10.000$ στο Πόρτο Ράφτη.
Όλοι ξέρουμε ότι ψηφίζει τον Π.Π.Π ο Σύλλογος...αλλά είναι σωστό να δίνετε σε εγκαταστάσεις που δεν θέλει να δει ούτε η μάνα μου ,που είναι και μιας ηλικίας και ξέρει τα γήπεδα του 50?
Δεν καταλαβαίνει ότι τα χρήματα βγαίνουν με κόπο και πρέπει να τα δίνει εκεί που θα μας γυρίσουν διπλάσια?
Ποιος σπόνσορας να έρθει και θα δώσει χρήματα όταν ξέρει ότι τα Διεθνή τα δίνει στα Κράβαρα!
Έχει το Πόρτο Ράφτη εγκαταστάσεις για Διεθνή?
Μα καλά που στο διάολο είναι όλοι οι σύμβουλοι να του πουν ότι εγκληματεί για το άθλημα.
Εδώ πανελλήνιο του έδωσε και πήγαιναν οι σύλλογοι της επαρχίας και πάθαιναν τραμπάκουλο. Που όλοι ξέρουμε τι γήπεδα έχει η περισσότερη άλλη Ελλάδα.
Ξυπνήστε ΔΣ της ΕΦΟΑ...
Πείτε στον επικεφαλής σας ότι όποιος έχει λαλήσει ..Φ ε ύ γ ε ι...

1 comment:

TEN said...

Δεν νομίζω να σοβαρολογείτε...όταν ζητάτε να ξυπνήσουν τα μέλη του ΔΣ της ΕΦΟΑ. Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε; Έχετε δει πολλές φορές μαριονέτες να ξυπνάνε από τον μόνιμο λήθαργο...χωρίς την παρέμβαση του "καραγκιοζοπαίχτη";
Αυτοί που το κατάλαβαν νωρίς η και λίγο αργότερα...τουλάχιστον σεβάστηκαν τον εαυτό τους. Οι υπόλοιποι είναι για κλάματα. Είναι τυχαίο νομίζετε το χάλι του ελληνικού τένις με αυτές τις "προσωπικότητες";