Friday, September 23, 2011

Μr.Cauraud! και τουριστικές υπηρεσίες...της ΕΦΟΑ

Blogger TEN said...

Φανταζόμαστε ότι θα έφαγε και θα ήπιε καλά ο Μr.Cauraud! Άλλωστε η ΕΦΟΑ, μπορεί να μην γνωρίζει από τένις, αλλά από τουριστικές υπηρεσίες... είναι αυθεντία!
Κανένα κρασάκι η κανένα ουισκάκι με τον Π.Π.Π, κανένα ταξιδάκι στην όμορφη Χαλκίδα, εν μέσω φυσικά πλήρους παραμυθιάσματος για το Greek tennis...όπως λέμε Greek statistics ένα πράμα...
Γνωρίστηκε και με το εξειδικευμένο προσωπικό της ΕΦΟΑ και τους tutors...(τι exidikefsis, anatrihiasa!)...έχει τέτοιο πράγμα η ΕΦΟΑ ρε παιδιά...γιατί δεν μιλάτε τόσο καιρό και μας αφήνετε στο σκοτάδι; Έπρεπε να μας επισκεφτεί η ITF για να το μάθουμε;
Τώρα ειλικρινά μένουμε ήσυχοι, γιατί ξέρουμε ότι με τέτοιο οργασμό οργάνωσης και τέτοιους 'tutors' στο νηπιαγωγείο του ελληνικού τένις,πολύ σύντομα, δηλαδή σε καμιά 10αριά το πολύ 15 χρόνια θα ξεκολλήσουμε από το βάλτο στον οποίο βρισκόμαστε για άλλα τόσα χρόνια!
Mr.Cauraud...ευχόμαστε να ζείτε όταν θα υπάρξει ανάπτυξη στο δύσμοιρο ελληνικό τένις...γιατί αν συνεχίσουν να υπάρχουν οι σημερινοί που σας φλόμωσαν στο παραμύθι...το βλέπω πολύ χλωμό... για να την προλάβετε!

September 22, 2011 1:23 PM

No comments: