Tuesday, September 6, 2011

Κρίμα!

Ματαιώθηκε το ITF Athens Open 2011!

E-mail Εκτύπωση


Το μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά τένις Γυναικών που διεξάγονταν τα τελευταία 3 χρόνια στην Ελλάδα από τον Όμιλο Λυμπέρη, αρχικά με την ονομασία Vogue Athens Open το 2008 και 2009 ($125.000) και μετονομαζόμενο από πέρσι σε ITF Athens Open ($50.000) δε θα πραγματοποιηθεί φέτος εξαιτίας των "εξαιρετικά δυσχερών οικονομικών συνθηκών", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής.

Οι διοργανωτές κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να μη χαθεί το τουρνουά για φέτος, το οποίο έχει ανακοινωθεί ως "cancelled" από τις 26 Ιουλίου στην επίσημη ιστοσελίδα τις ITF, και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μελλοντικές διοργανώσεις όταν οι οικονομικές συνθήκες βελτιωθούν.

Ακολουθεί ανακοίνωση ματαιώσης του ITF Athens Open 2011:


"Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη ματαίωση της διοργάνωσης του Διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τέννις γυναικών ITF 2011 που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, από 24 Σεπτεμβρίου ως 2 Οκτωβρίου. Δυστυχώς οι τρέχουσες εξαιρετικά δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, τόσο της χώρας μας όσο και του ευρύτερου περιβάλλοντος της, καθιστούν ανέφικτη την πραγματοποίηση του 4ου τουρνουά της σειράς αυτής. Η δύσκολη απόφαση της οριστικής ματαίωσης του για φέτος ελήφθη μόνο αφού την ύστατη στιγμή, παρά την προσπάθεια που καταβάλαμε, εκτιμήσαμε ότι υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος να μην μπορέσουμε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης το οποίο έχουμε στόχο κάθε φορά να προσφέρουμε στις αθλήτριες και στους φίλους του τέννις που μας τιμούν με τη συμμετοχή και την παρουσία τους αντίστοιχα. Διατηρώντας το όραμα για ξεχωριστές διοργανώσεις, ανανεώνουμε για το μέλλον το ραντεβού μας, όταν οι συνθήκες θα είναι πρόσφορες."

Η οργανωτική επιτροπή του ITF Athens Open

1 comment:

Unknown said...

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΝΟ!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΜΑΤΑ(ΠΟΛΟ,ΒΟΛΕΥ,ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ,ΣΤΟΙΒΟΣ) ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!!
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ!!!