Wednesday, December 9, 2009

Δελτίο Τύπου Καταγγελλόντων… από efta7

Λάβαμε αυτή την επιστολή και την παρουσιάζουμε για να δούμε μαζί τον παραμυθά.... της ΕΦΟΑ

Διαβάσαμε στο site της Ε.Φ.Ο.Α. την προσπάθεια αποπροσανατολισμού των Ανθρώπων του Τέννις από το Δελτίο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Α. και απαντάμε:
1. Το ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών στις 8/11/2007 και μετά από 8 μήνες παρά 3 μέρες αποφάσισε ότι «είναι ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ» και μας παρέπεμψε στο ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ, όπου η δικάσιμος έχει οριστεί στις 29/4/2010. ΨΕΥΔΕΤΑΙ λοιπόν το site της Ε.Φ.Ο.Α., όταν μιλάει για Τελεσίδικη Απόφαση.
2. Και βέβαια δε λέει λέξη το site για την Παραπομπή του Σ. Ζαννιά στην 32η Ανακρίτρια, όπου ακόμη δεν προσήλθε να απολογηθεί, για την μη κατασκευή του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης Βόρειας Ελλάδας και την κατασπατάληση της έκτακτης Επιχορήγησης Λιάνη για τον σκοπό αυτό ύψους 1.050.000 Ε. Γι αυτό εμείς κάναμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών. Την Παραπομπή σε Κύρια Ανάκριση (μετά την προκαταρκτική) για ΑΠΙΣΤΙΑ την έκανε ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, όπως φαίνεται από το έγγραφο, που ακολουθεί. Η Αλήθεια δεν φοβάται το Φως και είναι μπροστά σας. Μετά την παραίτηση Σουφλέρη μάλλον έχει θορυβηθεί πολύ ο ομοσπονδιάρχης και προσπαθεί με υπερτονισμό των ελασσόνων να δώσει κουράγιο στον εαυτό του και τους γύρω του για τα αξεπέραστα (διαφαίνεται και από την χθεσινή ανοικτή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου), που αργά μεν, αλλά σταθερά έρχονται.
3. Εμείς δεν κρύβουμε ούτε παραποιούμε την Αλήθεια. Μόλις έχουμε στα χέρια μας την Απόφαση 6710/09, θα σας την γνωστοποιήσουμε. Σήμερα μπορούμε να σας πούμε ότι αφορά την Προσφυγή μας για την Γ.Σ. στα Χανιά το καλοκαίρι του 2007 για την τροποποίηση του καταστατικού της Ε.Φ.Ο.Α. κι όχι βέβαια για το ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ…
4. Η επιτροπή εναρμόνισης του Αθλητικού Νόμου 2725/99 είναι ένα συμβουλευτικό όργανο της Γ.Γ.Α. Δεν βγάζει «Αποφάσεις», αλλά γνωμοδοτεί και στα αποσπάσματα των Πρακτικών 256 και 261, αφού παραδέχεται ότι ΟΛΑ τα έργα με βάσει τα ντοκουμέντα, που έχουμε καταθέσει στον κ. Δουβή, έχουν γίνει από την εταιρεία του Σ. Ζαννιά εισηγείται την απαλλαγή του λόγω συγκυρίας των Ολυμπιακών Αγώνων!!
5. Η Ε.ΦΙ.Π. της Ε.Ο.Ε. είναι κι αυτή διορισμένη επιτροπή. Κι εμείς έχουμε δημοσιοποιήσει άμεσα τις αποφάσεις της. Για την 2η δε (6/2009) εκκρεμεί Προσφυγή μας στο Α.Σ.Ε.Α.Δ., την απόφαση του οποίου θα γνωστοποιήσουμε όποια κι αν είναι…
6. Πράγματι δεν έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά γνωρίζετε όλοι ότι σπανίως κερδίζονται ασφαλιστικά, ενώ Εμείς φταίμε κι όχι οι δικηγόροι μας, που επιμέναμε να τα ασκήσουμε, εν όψει της Γ.Σ. τον Δεκέμβριο του 2007 στη Θεσσαλονίκη για εκλογές χωρίς την παραίτηση του Δ.Σ.!

Λίτσα Σαρατζίδου (με την σύμφωνη γνώμη των συναδέλφων, που εκπροσωπούν τα 5 καταγγέλλοντα Σωματεία) - 10 Δεκεμβρίου 2009

Δείτε το έγγραφο του Εισαγγελέα.

http://clubs.pathfinder.gr/EFTA7/12222?forum=1927&read=251

No comments: