Wednesday, December 9, 2009

Αγαπητέ πρόεδρε,

Πριν από λίγες μέρες είχα διαβάσει στο site της ΕΦΟΑ, ότι το Masters των juniors θα γίνει στην Πάτρα. Λίγες μέρες μετά άλλαξε και ορίστηκε το ΟΑΚΑ.
Είχα ζητήσει να μάθω τον λόγο, αλλά κανείς αρμόδιος (επισήμως ή μη) δεν έχει δείξει διάθεση να με ενημερώσει.
Γενικά κανείς δεν ενημερώνει κανένα για οτιδήποτε.
Λίγες μέρες μετά διάβασα στο ίδιο site ότι οι μετεγγραφές θα έχουν κόστος 80 ευρώ ανά αθλητή. Επειδή θυμόμουνα ότι την περασμένη χρονιά δεν υπήρχε τέτοιο ποσό, τηλεφώνησα στην ΕΦΟΑ για αιτιολόγηση. Όσο περίμενα (και ακόμα περιμένω), άρχισα να σκέφτομαι ενδεχόμενα.
1ο Προσπαθούν να προστατέψουν τα μικρά σωματεία από την αποδυνάμωση
2ο Προσπαθούν γενικά να αποτρέψουν την λογική –αλλάζω σύλλογο με το παραμικρό-
3ο Είναι τόσο ανοργάνωτοι εκεί μέσα, που για τα πιο απλά πράγματα ασχολούνται δυο-τρεις υπάλληλοι επί μια μέρα και άρα φορτώνουν το κόστος σε μας
Είπα στον φίλο μου, που είναι παλιός στον χώρο, τις σκέψεις μου και όπως συνήθως μου λέει «μπα, λεφτά μαζεύουν, σιγά μην σκέφτονται παραπέρα».
Περιμένοντας απάντηση, μαθαίνω ότι οι υπάλληλοι της ΕΦΟΑ είναι τρεις μήνες απλήρωτοι και υπάρχει αμφιβολία αν θα πάρουν και το δώρο Χριστουγέννων. Έτσι ησύχασα, κατάλαβα ότι ο φίλος μου είχε όπως συνήθως δίκιο.
Στις αρχές Δεκεμβρίου δημοσιεύτηκε ο κανονισμός μετεγγραφών. Πουθενά τα 80 ευρώ. Γιατί τα βάλατε, γιατί τα βγάλατε ?
Καλό για μας τους γονείς, κακό για τους υπαλλήλους, τους προπονητές, και τους προμηθευτές της ΕΦΟΑ.
Η απορία μου είναι όμως σταθερή, γιατί μια δημόσια Ομοσπονδία να κινείται στο ημίφως.
Φιλικά προς την ΕΦΟΑ

Κώστας Κουτσάφτης

ΥΓ. Στην πρώτη σελίδα του site έχετε άρθρα από 18/07/2008. Είναι η δεύτερη φορά που σας παρακαλώ να βάλετε κάτι πιο πρόσφατο. Μπορεί να μπαίνουν και από άλλες χώρες στο site μας, τι θα λένε.

No comments: