Thursday, December 3, 2009

Παρακολουθήστε τώρα το σκηνικό απόδοσης των χρημάτων:

Την Δευτέρα 30-11-09 ο λογιστής μου (θείος του Πάρι),επικοινώνησε με το λογιστήριο της ΕΦΟΑ το οποίο ανήμπορο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,τον παρέπεμψε στον ταμία, για να πάρει τις εξηγήσεις...δηλαδή να μας εξηγήσει ο ταμίας με πιο σκεπτικό χρησιμοποίησαν την επιχορήγηση του Πάρι που είχαν στα χέρια τους από τις 30-10-09 (ένα μήνα νωρίτερα).
Την Δευτέρα ο ταμίας ήταν άφαντος.
Την Τρίτη 01-12-09, ξαναπήρε ο λογιστής μου τηλέφωνο την ΕΦΟΑ και τους είπε ότι ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει ο ταμίας μαζί του.
Μέσα σε λίγη ώρα επικοινωνεί ο ταμίας ο οποίος δηλώνει ότι δεν έχει χρήματα το ταμείο...και που να τα βρεί...να πάει να κλέψει για να δώσει την επιχορήγηση στον Πάρι....Τότε ο λογιστής μου του λέει ότι εάν δεν καταβάλει το ποσό της επιχορήγησης του Πάρι που έλαβε από την ΕΟΕ (4.260 $) μέχρι την Παρασκευή 04-12-09 θα προβεί σε κάθε νόμιμη διαδικασία.
Μετά από 20 λεπτά επικοινωνεί με τον λογιστή μου ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ ο οποίος ήταν λαλίστατος...και μεταξύ των άλλων λέει
ότι...που να τα βρώ τα λεφτά...να τα βάλω από την τσέπη μου...και άλλες γλαφυρές απόψεις του τύπου ότι εμείς βοηθάμε τον Πάρι...το γνωστό παραμύθι..., για να εισπράξει το...τα πολλά λόγια είναι φτώχια κ.Ζαννιά...εάν δεν καταβάλετε το ποσό της επιχορήγησης μέχρι την Παρασκευή 04-12-09 θα προχωρήσω σε κάθε νόμιμη διαδικασία.
Μετά από 30 λεπτά επικοινωνεί η ΕΦΟΑ με τον λογιστή μου και του λέει να περάσουμε αύριο (Τετάρτη 02-12-09) να παραλάβουμε την επιταγή (ημερομηνία είσπραξης 03-12-09)
Έτσι...τα χρήματα ώς δια μαγείας εμφανίσθηκαν στο ταμείο της ΕΦΟΑ...και σήμερα τα εισπράξαμε.

Για την ιστορία τώρα...
Από το συνολικό ποσό των 37.800 ευρώ της υποτροφίας της ΔΟΕ εισπράχθηκε σε δόσεις το ποσό των 23.970 ευρώ.
Ο τρόπος που απέδωσαν αυτή την υποτροφία στον Πάρι είναι δύσκολο να περιγραφεί σε μερικές αράδες.
Στην ουσία ακύρωσαν (βασικός υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ) το νόημα της υποτροφίας υπονομεύοντας την αθλητική πορεία του Πάρι.
Έχω στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου και προκαλώ-προσκαλώ όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΦΟΑ να λάβουν γνώση όλων των στοιχείων αυτής της απίστευτης ιστορίας, μήπως και αλλάξει λίγο η γνώμη τους για το πως έχουν τα πράγματα.

Ο κ.Ζαννιάς όμως που ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την πρόοδο των αθλητών του, Πρόεδρος της ΕΦΟΑ και Β' Αντιπρόεδρος τότε στην ΕΟΕ, πως τα κατάφερε και έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του για να εμποδίσει αυτή την υποτροφία...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!

Ελπίζουμε να το μετάνοιωσε...και επειδή είναι Μεγαλόψυχος και Πρόεδρος της ΕΦΟΑ και Μέλος της ΕΟΕ...τι πιο εύκολο για αυτόν να εξασφαλίσει έστω και τώρα το υπόλοιπο που δεν δόθηκε ποτέ...δηλαδή τις 13.830 ευρώ για να βοηθήσει τον αθλητή για τον οποίο τόσο πολύ ενδιαφέρεται...για το καλό του αθλήματος...και να μην χρειάζεται η οικογένεια του αθλητή...να τον βγάζει στις εφημερίδες....

Δεν ξέρω τελικά πως γίνεται και ο θύτης εμφανίζεται σαν θύμα...!

Φ.Γ.

No comments: