Thursday, December 10, 2009

ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

Μετά τις περίφημες ασυνάρτητες δηλώσεις του προέδρου της ΕΦΟΑ εναντίον ενός Έλληνα πρωταθλητή, που ήταν γεμάτες με ψεύδη, θράσος και υποκρισία, σήμερα μάθαμε ότι η Ομοσπονδία Τένις διαθέτει και Γραφείο Τύπου. Ένα γραφείο, που δεν ασχολείται με το άθλημα του τένις και τους αθλητές του, αλλά με τις δικαστικές εμπλοκές του γνωστού θαμώνα των δικαστηρίων Σ. Ζαννιά !

Έτσι, ανακοίνωσε κάποια «πανηγυρική και τελεσίδικη» δικαίωση, του δήθεν κατατρεγμένου προέδρου της.

Δεν καταλάβαμε όμως, για ποια δικαίωση μιλάει ο κατά συρροή ψεύτης της ΕΦΟΑ. Διότι πρώτον, η απόφαση 6710/09 του Εφετείου Αθηνών λέει άλλα και δεύτερον διότι όλες οι σοβαρές και βαρύτατες καταγγελίες εις βάρος του, δηλαδή η εξαφάνιση του 1.050.000 €, που είχε προορισμό το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης Β. Ελλάδας ακόμα δεν έχει αρχίσει να εκδικάζεται και η υπόθεση του «ασυμβίβαστου» μεταξύ εργολάβου αθλητικών έργων και προέδρου αθλητικής ομοσπονδίας έχει παραπεμφθεί για εκδίκαση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Αντιθέτως, οι μόνες πανηγυρικές και τελεσίδικες αποφάσεις, για τις οποίες το γραφείο τύπου του Σ. Ζαννιά, δεν εξέδωσε ποτέ δελτίο τύπου, είναι οι ακόλουθες:

 Πανηγυρική και τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών αρ. 9734/2005 εναντίον του Σ. Ζαννιά, για την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στον πρώην τεχνικό διευθυντή της ΕΦΟΑ κ. Νικόλα Κελαϊδή !

 Πανηγυρική και τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Αθηνών
αρ. 4056/2008 εναντίον του Σ. Ζαννιά, για την επίσης απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι σε 5 πρώην Ομοσπονδιακούς προπονητές
(Αλεξίου, Ασλανίδη, Κακουδάκη, Ρήγα και Τριανταφυλλίδη) !

Γιατί η δικαιοσύνη, έκανε όπως πάντα την δουλειά της…και δεν έχει τελειώσει ακόμη με τον συγκεκριμένο κύριο.

Να δούμε, το Ελληνικό τένις πότε θα τελειώσει να ταλαιπωρείται, από την θλιβερή παρουσία του. Οι ευθύνες του είναι τεράστιες, αλλά ακόμη μεγαλύτερες είναι οι ευθύνες αυτών που συνεχίζουν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και σιωπούν!
Η ιστορία θα τους κρίνει, ως τους πλέον ανίκανους να αντιληφθούν την πορεία διάλυσης του τένις στην χώρα μας. Του δεύτερου δημοφιλέστερου αθλήματος στην Ευρώπη.

Η «ισχνή αντιπολίτευση», που μονίμως επικαλείται ο θλιβερός πρόεδρος της ΕΦΟΑ, αποτελείται από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αθλητών, προπονητών και γονέων, δηλαδή από τους πραγματικούς αιμοδότες του αθλήματος. Ενός αθλήματος που ο ίδιος καθημερινά διασύρει.

Ας σταματήσει λοιπόν να προκαλεί αυτόν τον κόσμο. Ας αναλογισθεί τις ευθύνες του και επιτέλους, ας μας απαλλάξει το συντομότερο δυνατό από την θλιβερή του παρουσία .

Εκτός από ακατάλληλος, είναι εδώ και καιρό επικίνδυνος για το άθλημα.

Φίλιππος Γεμουχίδης

No comments: