Friday, December 11, 2009

Πάλι θέλει να παραπλανήσει τον απλό φίλο του τέννις...και οχι μόνο....

Από ΕΦΟΑ 11/12/2009
Σε συνέχεια της 6710/2009 απόφασης του Εφετείου Αθηνών και το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την 144/2009 απόφασή του ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρο Ζαννιά, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την προσφυγή των πέντε Σωματείων τα οποία είχαν καταγγείλει τον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. σαν έμπορο αθλητικών ειδών και για κακή διαχείριση. Μετά την απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, παραμένει στο ακέραιο και ισχυρή η απόφαση 6/2009 της Ε.ΦΙ.Π., η οποία έκρινε επί της ουσίας τόσο το ασυμβίβαστο του Προέδρου όσο και τη διαχείριση της Ε.Φ.Ο.Α. για το 1.050.000€.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Δικαιοσύνη έκανε όπως πάντα τη δουλειά της. Για άλλη μία φορά ευχαριστώ τα Σωματεία – Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α., τις Ενώσεις και τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. για τη συντριπτική τους στήριξη τους τελευταίους 28 μήνες, απέναντι σε σαθρές καταγγελίες της ισχνής αντιπολίτευσης.».

Κάποιος πρέπει να μιλήσει στον κ Ζαννιά για την Rexona..
Θρίαμβοι παραπλανητικοί , του παραπάνω κειμένου, είναι να θολώνουμε τα νερά.
Όπως έγινε με την επιτροπή του Δουβή,όπως έγινε με την ΕΦΙ στην ΕΟΕ,όπως έγινε με την ολυμπιακή φλόγα ,έτσι έχουμε και σήμερα το πέπλο της αδιαφάνειας να σκεπάζει τις ανομίες του αθλητισμού για να μην ισοπεδώσουμε και την Ολυμπιακή ΙΔΕΑ.
Βλέπετε όλα τα ανομήματα του 48% είναι γύρω από το Ολυμπιακό κίνημα και τα έργα για τους αγώνες.

No comments: