Friday, December 18, 2009

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Δελτίο τύπου Ο.Α. Πτολεμαϊδας
Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2009 15:00

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάζοντας μία «ασήμαντη» ιστοσελίδα του Τένις διαπιστώνουμε την εμπάθεια και την κακία που διακατέχει ορισμένους ανθρώπους.
Ενοχλήθηκαν οι γράφοντες γιατί η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ο.Α. στις 31-12-2009 και η επαναληπτική της στις 9-1-2010 θα γίνει στην Πτολεμαΐδα.
Μήπως έχουν την εντύπωση ότι η Πτολεμαΐδα δεν είναι Ελληνική Πόλη; Μήπως βρίσκεται στην F.Y.R.O.M; Εμείς σαν Σύλλογος θα τους συνιστούσαμε να διαβάσουν την Ελληνική Γεωγραφία. Τους ενημερώνουμε όμως, ότι η Πτολεμαΐδα είναι Ελληνική Πόλη και ευκολότερα προσβάσιμη από τις περισσότερες Πόλεις που έγιναν Γενικές Συνελεύσεις της Ε.Φ.Ο.Α. τα τελευταία χρόνια.
Εμείς ασχολούμαστε με τον Αθλητισμό γενικά και με το άθλημα του Τένις ειδικότερα. Αυτοί ασχολούνται με τα αθλήματα των καζίνο και αυτά φαίνεται να τα γνωρίζουν καλά, πάντως με το Τένις σίγουρα δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση για να εκθειάζουν τόσο πολύ το Τένις της F.Y.R.O.M.
Μας προβληματίζει ιδιαίτερα και το γεγονός γιατί να μας ωθούν τόσο πολύ προς τους βόρειους γείτονές μας. Εξ’ άλλου τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στο άθλημα του Τένις και στους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό.
Σαν Σύλλογος κάναμε και κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για την κατασκευή ενός μεγάλου Αθλητικού Κέντρου Αντισφαίρισης με βασικό στόχο την ανάπτυξη του Τένις στην περιοχή μας αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα. Το έργο κατασκευάζεται από άριστους μηχανικούς εργολήπτες της περιοχής μας.
Δεν ζητήσαμε την βοήθειά αυτών που έγραψαν το άρθρο, γιατί ξέραμε ότι δεν θα την είχαμε ποτέ, δεν θέλουμε όμως και την κακία τους.
Περιμένουμε αντιπροσώπους από όλα τα Σωματεία και μάλιστα έχουμε φροντίσει για μια καλή και ευχάριστη διαμονή στην πόλη μας, με την βοήθεια του Νομάρχη Κοζάνης κ. Γιώργου Δακή και του Δημάρχου Πτολεμαΐδας κ. Γρηγόρη Τσιούμαρη.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Τσιάρας Πέτρος Σταυρίδου Μαρία

No comments: