Thursday, December 3, 2009

Κρίμα που σαν παιδάκι συνέπεσε με την περίοδο της χλωμής σας διοίκησης.

Αθήνα 2 Δεκέμβριος 2009

Αγαπητέ πρόεδρε,
Επικοινωνώ μαζί σας, με αφορμή το σημερινό σας μήνυμα στο site της ομοσπονδίας, που αναφέρεται στον αθλητή Πάρι Γεμουχίδη και την οικογένεια του.
Είναι πολύ μεγάλο το διάστημα, που διαβάζω απίστευτα γεγονότα σχετικά με την ΕΦΟΑ. Οι πηγές είναι πολλές και οι καταγγέλλοντες πάρα πολλοί. Να θυμίσω: οι μισοί από τους συνεργάτες σας, ο Κλεφτάκος, όλοι οι Έλληνες πρωταθλητές.
Για την ακρίβεια ακούω μόνο καταγγελίες. Κανείς από την διοίκηση δεν έχει παραθέσει κάποιο επιχείρημα να υπερασπιστεί, να διαψεύσει... Ούτε εσείς ο ίδιος υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήσατε τα λεφτά του αθλητή για πληρωμή του ΙΚΑ ή όχι ? Καθυστερείτε συστηματικά να δώσετε τα ξένα χρήματα ή όχι ? Εκδίδετε μεταχρονολογημένες επιταγές ή όχι ? Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε...
Ο πατέρας Γεμουχίδης (γιατί ποτέ δεν διάβασα κάτι από την υπόλοιπη οικογένεια, που ανακατέψατε στην σημερινή δήλωσή σας), όπως και κάθε πατέρας, προσπαθεί να βοηθήσει τον γιο του. Αν ανακάλυψε ότι αντιδράτε μόνο αν κάτι πάει στον τύπο, άριστα κάνει και τον χρησιμοποιεί.
Δεν μας είναι καθόλου ευχάριστο να νιώθουμε, ότι το κομμάτι από το αθλητικό μέλλον των παιδιών μας, που περνάει μέσα από τα ερασιτεχνικά σας χέρια, είναι καταδικασμένο.
Κάθε μέρα εύχομαι να συνέλθετε, εσείς και το αδιάφορο κατεστημένο του αθλητισμού, και να καταλάβετε το μέγεθος των ευθυνών σας. Εκ του αποτελέσματος, είστε ένα ανίκανο σύστημα, που δεν ακούει, δεν βλέπει και δεν διαβάζει. Ανίκανο και αγενές, αφού όποτε ερωτάται, ποτέ δεν απαντάει.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι η ώθηση, που χρειάζεται το Ελληνικό τένις για να αρχίσει η άνοδος, είναι κάποια μεγάλη διάκριση. Το θλιβερό είναι ότι κι αν τυχαία έρθει αυτή η επιτυχία (αφού ξεπεράσει τις τρικλοποδιές του κατεστημένου σας), είστε εντελώς ανέτοιμοι να την αξιοποιήσετε. Θα έρθει και θα χαθεί. Για να αρχίσει η άνοδος στο Ελληνικό τένις, πρέπει να αρχίσετε κι εσείς να δουλεύετε.
Ο Πάρις σαν junior, είχε όλα τα χαρακτηριστικά για να δημιουργήσει αισιοδοξία: Παρουσία ΠΕΝΤΕ φορές σε κυρίως ταμπλό Grand Slam U18, τελικός στο Orange Bowl, 9 φορές πρωταθλητής Ελλάδας.
Κρίμα που σαν παιδάκι συνέπεσε με την περίοδο της χλωμής σας διοίκησης. Τώρα πια είναι μεγάλος άντρας και επαγγελματίας, δηλαδή 21 χρονών. Ντροπή σας.

Κώστας Κουτσάφτης

No comments: