Saturday, December 19, 2009

ΠΡΟΣ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Αθήνα 19-12-09

Αγαπητέ κύριε Τσιάρα
Αγαπητή κυρία Σταυρίδη,


Ζητώ ειλικρινά συγνώμη, που χρειάσθηκε να σχολιάσετε ένα ανυπόγραφο κείμενο.
Οφείλω να ομολογήσω, ότι η παράλειψη του διαχειριστή του blog, να αναφέρει το όνομά μου στο τέλος του κειμένου, σας εκτροχίασε σε απόψεις, που θυμίζουν είναι αλήθεια απόψεις άλλων και όχι αυτών που αγαπούν το Τένις.
Έτσι, δεν έχει και κανένα νόημα να το σχολιάσω, γιατί απευθύνεται σε κάποιους
κακούς και εμπαθείς ανθρώπους, που δεν έχουν ιδέα από τένις, που δεν γνωρίζουν
ότι η Πτολεμαϊδα βρίσκεται στην Ελλάδα και που παίζουν την περιουσία τους στα καζίνο.
Συμφωνώ, ότι η Πτολεμαΐδα είναι η ευκολότερα προσβάσιμη από τις περισσότερες Πόλεις, που έγιναν Γενικές Συνελεύσεις της ΕΦΟΑ τα τελευταία χρόνια. Γιατί έτσι δυσκολεύεται η παρουσία της αντιπολίτευσης. Αντιθέτως οι εντεταλμένοι, με λευκές εξουσιοδοτήσεις και πληρωμένες παρανόμως από την ΕΦΟΑ διακοπές (υπάρχουν έγγραφα της ΓΓΑ επ’ αυτού), εγκρίνουν τον απολογισμό, ψηφίζουν τον προϋπολογισμό και άντε πάλι από την αρχή. Έναν απολογισμό, όπου τα 3 / 4 είναι διοικητικές δαπάνες, τραπεζώματα και ταξίδια.
Το θέμα του κειμένου δεν ήταν άλλο από τον ψεύτη πρόεδρο της ΕΦΟΑ και τις πάγιες μεθοδεύσεις του. Να υπονομεύει ότι έχει σχέση με το ελληνικό τένις, πάντα φυσικά προς ίδιον όφελος.
Λυπάμαι πραγματικά, που η ανωνυμία του κειμένου μου δεν σας επέτρεψε να το κατανοήσετε και σας ανάγκασε να προβληματίζεστε για ανύπαρκτα θέματα.
Είμαι όμως στην διάθεσή σας για να ξεδιπλώσω τα στοιχεία εκείνα, που θα σας αφήσουν άφωνους και προβληματισμένους για τις μέχρι σήμερα απόψεις σας.

Με εκτίμηση,
Φίλιππος Γεμουχίδης

ΥΣ. Σε αυτούς που ασχολούνται με το τένις και όχι με εργολαβίες, είναι γνωστό ότι η εθνική ομάδα της φτωχής τενιστικά και όχι μόνο FYROM βρίσκεται στην 42η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και στο Group δυναμικότητας ΙΙ., ενώ η τενιστικά “ανεπτυγμένη” Ελλάδα βρίσκεται στην 70η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και στο τρίτο και προτελευταίο Group δυναμικότητας !
Επίσης είναι γνωστό ότι, Davis Cup Αθήνα 2006: ΕΛΛΑΣ – FYROM: 1 - 4

No comments: