Wednesday, December 2, 2009

Από τον πληθυντικό στον ενικό η ανακοίνωση…..

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Φ.Ο.Α.
Τετάρτη, 02 Δεκέμβριος 2009 13:43

Ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς, σε σχέση με τα δημοσιεύματα που αφορούν στον αθλητή Πάρι Γεμουχίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Τα τελευταία 4 χρόνια ο αθλητής Πάρις Γεμουχίδης και η οικογένειά του, σε οποιαδήποτε διεκδίκηση που τον αφορά, χρησιμοποίησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θέλοντας προφανώς να εκθέσουν τον Πρόεδρο και το Δ,.Σ. της ΕΦΟΑ. Πρέπει να του υπενθυμίσω ότι ακολουθεί επαγγελματικό δρόμο στο τένις και επίσης ότι οι αγώνες του τένις διεξάγονται στα γήπεδα. Η πρόοδός του στην Παγκόσμια κατάταξη και μόνο αυτή του δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα των ανδρών. Η ΕΦΟΑ τον στήριξε και θα τον στηρίξει για να συμμετέχει στους αγώνες του Davis Cup, 5 ημέρες το χρόνο, χρονικό διάστημα που πιθανά να είναι απαραίτητος στην ΕΦΟΑ, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις και ταυτόχρονα θα χαρεί ιδιαίτερα για τις διακρίσεις του στον επαγγελματικό δρόμο που έχει επιλέξει."

Καλό θα είναι να δίνει συμβουλές στον εαυτό του ο 48% .
Αυτός που φέρνει τα παιδιά του σε γενικές συνελεύσεις ν ακούν τους συλλόγους τι λέμε στον πατέρα τους.
Δεν είναι τραγικό να τα σέρνει στ αθλητικό δικαστήριο?
Επιτέλους και λίγο ντροπή δεν βλάπτει ,ιδίως για ένα αθλητή που τον τίμησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία έπρεπε να κλείσει το στόμα του και να μην βγαίνει στο site της ΕΦΟΑ να μας κάνει μαθημα .

1 comment:

Sniper said...

Το κείμενο που αναρτήθηκε σήμερα 02-12-09 στο επίσημο site της ΕΦΟΑ με τον τίτλο ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Φ.Ο.Α. νομίζω ότι περιγράφει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τον πανικό στον οποίο έχει περιέλθει ο εν λόγω πρόεδρος.
Για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στο άθλημα και το αγαπούν, αυτή η δήλωση του, μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει και θα την προσπεράσουν σαν μια ακόμη γραφική στιγμή, από την επιζήμια διαδρομή του στο ελληνικό τένις….γιατί απλούστατα δεν τους αφορά.
Άρα το πρώτο ερώτημα είναι…σε ποιούς απευθύνεται η ‘βαρύγδουπη’ αυτή δήλωση;
Ποιούς θέλει να παραπλανήσει αυτή τη φορά; Μήπως τον νέο Γ.Γ.Αθλητισμού;
Γιατί αποκλείεται να απευθύνεται σε αυτούς που γνωρίζουν τα έργα και τις ημέρες του.
Πολύ σύντομα θα σταλεί μια αναλυτική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για να καταλάβει και ο τελευταίος φίλος του αθλήματος …για πια ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ προέδρου…μιλάμε.