Saturday, December 19, 2009

Αγαπητέ Πρόεδρε κύριε Τσιάρα

Ως εκπρόσωπος επί 30 χρόνια ενός φορέα της Μακεδονίας, δεν θίχτηκα καθόλου με το κείμενο, που έκανε το Σύλλογο της Πτολεμαΐδας ν’ αντιδράσει με Εθνική αγανάκτηση.

Ήταν σαφέστατο ότι το μήνυμα αναφερόταν στην σκανδαλώδη ημερομηνία και στη διαφυγή από το Κέντρο. Αναφερόταν στη συνειδητή επιλογή, οι Γ.Σ. να γίνονται μακριά από την Αθήνα.

Ο λόγος δεν είναι φυσικά η λατρεία του Σπυράκου για την περιφέρεια. Απλώς, είναι ο μόνος χώρος που μπορεί να φανεί ως άξιος εκπρόσωπος ενός αθλήματος, γιατί εκεί που πάει δεν τον γνωρίζουν.

Ο αγαπητός πρόεδρος, ερχόμενος στην επαρχία, θέλει να κλέψει την όποια δόξα έδωσαν οι τοπικοί παράγοντες επί χρόνια και με κόπο στο κακόμοιρο άθλημα.
Το Τένις που η ομοσπονδία του το έχει καταρρακώσει.

Στην πόλη της Πτολεμαΐδας ένας σύλλογος θα δείξει, τι κάνει η περιφέρεια, όταν έχει συλλόγους που δουλεύουν και έχουν όραμα.
Από το 2004 προσπαθεί το Ελληνικό Τένις ν’ αποκτήσει εγκαταστάσεις στην Θεσσαλονίκη, σαν αυτές της Πτολεμαΐδας. Μπορείτε να μου πείτε που είναι?

Όλες οι Ομοσπονδίες έχουν πάει τα γραφεία τους στις ανάλογες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, με εξαίρεση την δική μας.Τέτοια ικανότητα οραματική έχει.

Αγαπητέ πρόεδρε,


- τον αγώνα σου, θα έρθει να ιδιοποιηθεί ο Σπύρος στην πόλη σου.
- την ανικανότητα του θα έρθει να συγκαλύψει
- θα πάρει την δόξα, που ο φορέας σου δικαιούται με ατελείωτο κόπο όλα αυτά τα χρόνια
Γιατί στους αδαείς λέει ότι τα έκανε αυτός(π.χ Παπάγου-Π Ραφτη κτλ )

-Η μοίρα η δική μας είναι να περπατάμε στους δρόμους των πόλεων μας και να μας χαιρετάνε με σεβασμό.
-Η μοίρα του Σπύρου είναι να μην τον αναγνωρίζει κανένας στην Πόλη του και αν τον αναγνωρίσει κάποιος να στρίβει το κεφάλι. Ιδίως σε χώρους του αθλητισμού, που γι’ αυτό και αποφεύγει. Πότε εμφανίστηκε σε Πανελλαδικό ή Πανελλήνιους στην Αθήνα?

Καταλαβαίνεις γιατί δεν πρέπει να είσαι το παιχνίδι του πάσα Σπύρου?

Μην ξεχνάς ότι πολλοί υπεστήκαμε τέτοιες συμπεριφορές του ( Ελέω χιλιομέτρων).
Τώρα δεν έχουμε δικαιολογία να του δίνουμε σανίδα σωτηρίας...

Καίτη Εμμανουηλίδου

No comments: