Saturday, August 4, 2012

ΟΙ «ΣΚΕΛΕΤΟΙ» ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ!...

Τελικά σ αυτή τη χώρα δεν βάζουν μυαλό .
 Κάποιοι  εξακολουθούν να ζουν στον κόσμο τους. Σαν να μην έχει γίνει απολύτως  τίποτα  . Κοιτούν ψυχρά τον ουρανό αδιαφορώντας για τις τεράστιες ευθύνες  που έχουν για το κατάντημα της χώρας .
 Σε κάθε χώρο υπάρχει ένας άνθρωπος που προκαλεί.!..
Στο τένις ονομάζετε Σπύρος Ζαννιάς.
Ποιος είναι ο Ζαννιιάς ;
O άνθρωπος που διέλυσε και απαξίωσε το τένις στην Ελλάδα και έχει απασχολήσει όσοι λίγοι τόσο αρνητικά την δημοσιότητα.
 Αντί λοιπόν να κάνει αυτοκριτική για τα πολλά λάθη που έχει κάνει στο άθλημα με καταστροφικές συνέπειες ....θέλει να γίνει πάλι πρόεδρος της ΕφΟΑ!
Φυσικά μια νέα υποψηφιότητα Ζαννια μόνο γέλιο προκαλεί   αφού σήμερα κανείς πλέον  δεν μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρά μια τέτοια υποψηφιότητα.  Ορισμένοι μάλιστα έχουν αρχίσει να το διασκεδάζουν .
 Για παράδειγμα  ΚΑΝΕΝΑΣ πρόεδρος  από της 10   Ενώσεις της χώρας μας δεν έδωσε το παρόν  παρότι επισήμως είχαν προσκληθεί  στην «προεκλογική» συγκέντρωση – πάρτι»  που είχαν ετοιμάσει  οι «γλείφοντες τον πρόεδρο»  στην έναρξη  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors στον Πόρτο Ράφτη!!
Τέτοια  επιτυχία!
Ούτε καν οι  πρόεδροι του Νομού Αττικής!
Παρ όλα αυτά η αλήθεια είναι ότι ο Ζαννιας  δεν διαθέτει σήμερα περισσότερα από 10 με 15 Σωματεία  , που τα έχουν  « κουμπάροι,   μισθοδοτούμενοι υπάλληλοι  από τον πρόεδρο και τους «σκελετούς»  του,   και μερικούς «γλείφοντες τον πρόεδρο».
Πέραν τούτου δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το ζητούμενο για τον Ζαννια είναι να ξεμπερδέψει με τις δικαστικές εκκρεμότητες  που έχει, και μετά να ασχοληθεί με τη σωτηρία του Ελληνικού Τένις.
Επειδή όμως δεν δείχνει διάθεση να αντιληφτεί τη νέα πραγματικότητα στο Τένις  , θα φροντίσουν οι εκπρόσωποι των Ομίλων να τον προσγειώσουν σ αυτήν.
TTT

No comments: