Friday, August 17, 2012

EFOA TRAGIC

=Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

Αντί να ζητήσουν μια συγνώμη για την χρόνια ανικανότητά τους, 

εμφάνισαν σήμερα 17 Αυγούστου 2012, στην γελοία ιστοσελίδα τους (φυσικά μετά την χθεσινή κατακραυγή) την παρακάτω ανακοίνωση:

Πανελληνιο Ανδρων - Γυναικων (τελικές λίστες)
Τρίτη, 14 Αύγουστος 2012 14:11
Τελικές λίστες όπως διαμορφώθηκαν με τη βαθμολογία,
τις αποσύρσεις, την κλήρωση στην Ε.Φ.Ο.Α. και τη μη χορήγηση καρτών ελευθέρας συμμετοχής.

Προσέξτε την ημερομηνία: 14 Αυγούστου αντί για 17 που έχουμε σήμερα.
Χθές, 16 Αυγούστου. είχαν αναρτημένες τις λανθασμένες λίστες, σήμερα τις διόρθωσαν μετά τις υποδείξεις μας και γράφουν 14 Αυγούστου αντί για 17...προφανής και συνήθης απάτη του συστήματος Ζαννιά. Όταν διαβάσουν αυτό το κείμενο μπορεί να την αλλάξουν και πάλι για να εμφανίσουν ότι δεν τρέχει τίποτα...ότι όλα είναι μυθεύματα αυτών που αντιπολιτεύονται τους έντιμους και ικανούς ΕΦΟΑτζήδες.
Μόνο που τα γραπτά μένουν και τα αρχεία σώζονται...απατεωνίσκοι της ΕΦΟΑ και φυσικά είναι στην διάθεση του καθενός.

Εφάρμοσαν την αλλαγή που τους υποδείξαμε με το μικρό μας παράδειγμα...αλλά δεν διόρθωσαν άλλα λάθη που δεν τους υποδείξαμε ακόμη.
Δεν θα το κάνουμε σήμερα 17 Αυγούστου 2012...θα τους αφήσουμε να τα βρούν μόνοι τους...εαν τα καταφέρουν φυσικά...και θα επανέλθουμε για να αποδείξουμε τη γύμνια τους και τον άθλιο τρόπο με τον οποίο προσπαθούν να μας εξαπατήσουν.

Πριν περίπου 2 εβδομάδες (1-3 Αυγούστου 2012), διεξήχθη η προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων junior στις ηλικιακές κατηγορίες των 16 και 18 ετών, όπου συνήθως συμμετέχουν οι καλύτεροι εκπρόσωποι κάθε χώρας.
Μήπως μπορεί να μας ενημερώσει η ΕΦΟΑ σε ποιό σημείο του site της αναγράφεται τι έκαναν οι 4 ελληνικές αποστολές, γιατί μέχρι σήμερα 17 Αυγούστου, δεν μάθαμε τίποτα για τις προσπάθειες των ελλήνων και ελληνίδων αθλητών/τριών και μάλιστα στις πλέον ελπιδοφόρες ηλικίες. Είναι ανάξιες σχολιασμού προφανώς για την συγκεκριμένη γελοία ομοσπονδία, γιατί αναδυκνείει για άλλη μια φορά την γύμνια της. Και φυσικά το "βούλωσαν" γιατί όλες οι αποστολές στην κυριολεξία "πάτωσαν". Για άλλη μια φορά αδικούν και πληγώνουν με την άκρατη ανεπάρκειά τους τις ηρωϊκές προσπάθειες των παιδιών μας.

European Summer Cups Qualifying
http://www.tenniseurope.org/
news_item.aspx?id=65204

Και φυσικά για άλλη μια φορά εξαπατούν τον κόσμο του ελληνικού τένις με την ένοχη σιωπή τους.

Μέχρι πότε άραγε οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ του ελληνικού τένις θα ανέχονται την κατά συρροή εξαπάτησή τους από την άθλια διαχείριση Ζαννιά, μέχρι πότε θα ανέχονται τον διασυρμό του αθλήματος, μέχρι πότε οι χρηματοδότες γονείς θα βλέπουν τις θυσίες τους να πηγαίνουν χαμένες και να μην αντιδρούν;

No comments: