Sunday, August 26, 2012

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2012


Ίσως να αποτελεί και αρνητικό ρεκόρ η συμμετοχή, στο πλήρως απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών στο τένις!

77 συμμετοχές στους άνδρες και 25 συμμετοχές στις γυναίκες!

102 συνολικά ηρωικοί αθλητές οι οποίοι πλήρωσαν και παράβολο 20 ευρώ έκαστος για την συμμετοχή τους...σύνολο 102Χ20=2.040 ευρώ!

Έτσι οι διοργανωτές της μιζέριας εξασφάλισαν σχεδόν στο ακέραιο τα χρηματικά έπαθλα των 2.960 ευρώ....έβαλαν δηλαδή από τον προϋπολογισμό τους... 920 ολόκληρα ευρώ!

Και φυσικά αυτό είναι το μικρότερο κακό που έχει κάνει στο άθλημα η διεφθαρμένη και τραγική διοίκηση της ΕΦΟΑ, σε συνεργασία πάντα με την σημερινή διοίκηση του ομίλου Φιλοθέης, που την υπηρετεί!

Ένα πρωτάθλημα που θα έπρεπε να είναι η γιορτή του τένις στον ελληνικό χώρο.

Ένα πρωτάθλημα το οποίο θα έπρεπε να διοργανώνεται με κάθε επισημότητα, με πλήρη σεβασμό στους έλληνες και ελληνίδες αθλητές/τριες.

Ένα πρωτάθλημα που θα έπρεπε να τιμά τους καλύτερους, ανταμείβοντας τις θυσίες τους στα γήπεδα του τένις.

Ένα πρωτάθλημα που θά έφερνε κόσμο να το παρακολουθήσει, εκτός από τους συγγενείς και φίλους των αθλητών, αλλά κυρίως νέα παιδιά που θα ήθελαν να ακολουθήσουν τα μονοπάτια αυτού του υπέροχου αθλήματος.

Ένα πρωτάθλημα που θα έπρεπε να προβάλεται, απασχολώντας τα ΜΜΕ σε καθημερινή βάση με ρεπορτάζ, φωτογραφίες, συνεντεύξεις των αθλητών....

ΧΑ ΧΑ...εδώ γελάμε! Μάλλον ξεφύγαμε...! Που νομίζουμε ότι βρισκόμαστε ;

Βλέπετε η απόλυτη μιζέρια και η αποδοχή της, έγιναν συστατικό του DNA μας!

Εδώ είναι το Ζαννιστάν...της ρεμούλας και της απάτης...!


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ...!

No comments: