Tuesday, August 28, 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2012



Ώρα εκλογών λοιπόν.
Εκεί που είχαμε συνηθίσει οι Γ.Σ. να γίνονται την παραμονή Πρωτοχρονιάς, μας προέκυψε καλοκαίρι,πριν επιστρέψουν οι γονείς στους ομίλους και αρχίσει η γκρίνια για όλα τα ωραία που συμβαίνουν στο χώρο του τένις, πριν έρθει ο Οκτώβριος, και φανεί ότι αθετήσaμε τις υποσχέσεις περί 24 τουρνούα, κ.λ.π και κ.λ.π.ο κ. Ζαννιάς νομίζει ότι αιφνιδίασε.
 Στο χέρι των αντιπολιτευομένων σωματείων είναι να μην περάσει ο αιφνιδιασμός.
 Αρκεί, να υπάρξει δράση,άμεση, με έγγραφη τεκμηρίωση των παρανομιών του, βασισμένη στις διατάξεις των Νόμων.
Είναι τόσο εθισμένος στην παρανομία,......που παρανομεί ακόμη και με την ίδια την προκήρυξη των εκλογών. 
Υπάρχει θέμα στην ημερήσια διάταξη που δεν είναι θέμα της Γενικής Συνέλευσης. 
Το θέμα αριθ’ 2 της ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ. λέει.... 
«2) Έγκριση του καταλόγου των Εκπροσώπων-Αντιπροσώπων, των Σωματείων μελών της Ε.Φ.Ο.Α., που έχουν δικαίωμα ψήφου για το έτος 2012.», όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι το Άρθρο 33 του καταστατικού της ΕΦΟΑ, ορίζει σαφώς ότι.......... «Ο έλεγχος και η νομιμοποίηση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων και του δικαιώματος ψήφου ενεργείται αποκλειστικά από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ή την εκτελεστική επιτροπή της ΕΦΟΑ.........
Ο κατάλογος αυτός παραδίδεται από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΦΟΑ, κατ’ εντολή του Δ.Σ.της ΕΦΟΑ, στον Πρόεδρο της Γ.Σ. πριν από την έναρξη της συνεδρίασης». 

Αν λοιπόν τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κατά τον έλεγχο, νομιμοποιήσουν δικαίωμα ψήφου σε σωματεία που δεν δικαιούνται, παραβιάζοντας τον αθλητικό νόμο,.....σας ζητάει μέσω της Γ.Σ. να εγκρίνετε την παρανομία. 
Με άλλα λόγια προσπαθεί να «ξεπλύνει» την πλαστογραφία του δικαιώματος ψήφου μέσω της Γενικής Συνέλευσης.
Πρέπει να καταγγελθεί στους αρμόδιους φορείς με τον πιο επίσημο τρόπο, η προσπάθεια αυτή του Ζαννιά να πλαστογραφήσει και να αλλοιώσει την σύνθεση της Γ.Σ.. 
Από του 140  ομίλους που παρουσίασε τον Γενάρη ότι έχουν δικαίωμα ψήφου, οι 33  δεν πληρούν την προϋπόθεση του Άρθρο 14 παρ.3 του αθλητικού Νόμου 2725/1999.

Συγκεκριμένα ανά Ένωση έχουμε.

Α’ ΕΝΩΣΗ. Α.Ο ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, Ο.Α.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,Σ.Α.ΔΡΑΜΑΣ

Β’ ΕΝΩΣΗ. Ο.Α ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ, Ο.Α.ΚΙΛΚΙΣ, Ο.Α.ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, Α.Ο.Α.ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΕΣΣ/ΚΗΣ, ΕΑΤΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ,   Α.Ο.Α. «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΘΕΣΣ/ΚΗΣ

Γ’ ΕΝΩΣΗ. Σ.Α ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  

Δ’ ΕΝΩΣΗ. ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΕΝΙΣ, Γ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, Α.Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  
Ε’ ΕΝΩΣΗ. Σ.Α.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ Ο.Α, Ο.Α ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Π.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ «ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ» , 

ΣΤ’ ΕΝΩΣΗ. Ο.Α. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, Ο.Α. ΣΠΑΡΤΗΣ , Σ.Α.ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 
Ζ’ ΕΝΩΣΗ. Ο.Α. ΣΗΤΕΙΑΣ
 
Η’ ΕΝΩΣΗ. Ο.Α. ΧΙΟΥ, Ο.Α. ΠΑΡΟΥ, Ο.Α. ΣΥΡΟΥ,  Γ.Σ.ΚΗΦΗΣΙΑΣ 

Θ’ ΕΝΩΣΗ. Α.Ο.ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ,  Ο.Α.ΛΕΣΒΟΥ, Ο.Α.ΠΕΙΡΑΙΑ, Α.Α.ΑΙΓΑΛΕΩ, Α.Ο.Α. ΑΙΓΑΛΕΩ 92 

ΙΑ’ ΕΝΩΣΗ. Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ, Α.Ο.Α ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΦΙΛΙΑ 2000» , Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Πρόχειρα να σας αναφέρουμε ότι ο σύλλογος Γ.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ το 2011 είχε μόνο 2 αθλητές, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να φιλοξενήσει την Γ.Σ. του Ιανουαρίου, ούτε στον πρόεδρό του κ. Παππά να ψηφίσει παρανόμως.

Όπως βλέπετε όλα γίνονται.... «σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Καταστατικό της Ε.Φ.Ο.Α. και η Κείμενη Νομοθεσία», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην Προκήρυξη.
Άμεση ενέργεια, με τις υπογραφές όσων ομίλων συμφωνούν,επίσημη καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, καθώς και σε κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης. 
Διαμηνύστε, ότι θα στραφείτε δικαστικώς εναντίον του Δ.Σ.της Ομοσπονδίας, αν επιχειρηθεί παρανομία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ακόμα και εναντίον ομίλων που θα θελήσουν να συμπράξουν στην παρανομία παρουσιάζοντας πλαστά ταμπλό αγώνων, όπως επίσης και εναντίον οποιουδήποτε επιδιαιτητή υπογράψει πλαστό ταμπλώ αγώνων.

Υπενθυμίστε, στην Γ.Γ.Αθλητισμού και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ότι είναι υποχρέωσή τους που απορρέει από τις διατάξεις του νόμου, η προάσπιση της νομιμότητας.


Σαράντης Καλλίτσης

No comments: