Wednesday, August 22, 2012

Όμιλοι χωρίς ψήφο!

Το καταστατικό που είναι στο site της ΕΦΟΑ ξεχάστετο.
Το καινούργιο φέρει ημερομηνία 17 Ιουνίου 2007, κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο για έγκριση το Δεκέμβριο του 2010 με αριθμό 5035/10 και εγκρίθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 2011. 
Άρα από τον Ιανουάριο του 2011, έχουμε νέο καταστατικό. 
Για όποια απορία του τύπου « γιατί το καταστατικό αφού εγκρίθηκε από Γ.Σ.στις 17 Ιουνίου του 2007, κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο προς έγκριση τον Δεκέμβριο του 2010 και γιατί αφού είναι εν ισχεί από τον Γενάρη του 2011, παραμένει κρυφό μέχρι σήμερα.......να ρωτήσετε τον Ζαννιά και τη συμμορία του».
 Η σπουδαιότερη αλλάγη είναι η αύξηση του αριθμού των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας από 15μελές σε 17μελές. 
Ο νόμος ορίζει, ότι για πάνω από 15 μέλη στο ΔΣ, η Ομοσπονδία πρέπει να έχει πάνω από 251 ομίλους.
Τώρα πως γίνεται και στις Γ.Σ. να συμμετέχουν 70-80 όμιλοι, άντε στην καλύτερη περίπτωση 115-120 και στο Πρωτοδικείο να δηλώνει πάνω από 251 ομίλους.....αυτό πάλι, μόνο ο Ζαννιάς το ξέρει.
 Όταν  μπορεί να δηλώνει ψευδώς στο Πρωτοδικείο, προσκομίζοντας μια κατάσταση με πάνω από 251 ομίλους,το κάνει γιατί ξέρει ότι δεν θα αντιδράσει κανεις, δεν θα του κάνει  κανείς έλεγχο,παρότι πρόκειται για ψευδή δήλωση και πλαστογραφία. 
Αν όμως υπάρξει όμιλος οι όμιλοι και ζητήσουν εγγράφως και επίσημα από το Πρωτοδικείο την κατάσταση των ομίλων βάσει της οποίας έγινε η αύξηση, το Πρωτοδικείο θα την δώσει διότι οι όμιλοι ως μέλη της Ομοσπονδίας έχουν έννομο συμφέρον.
 Θα το κάνει κάποιος; 
Σε αυτή την περίπτωση, μην εκπλαγείτε αν δείτε ονόματα ομίλων που δεν τους γνωρίζει κανείς.


ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ψηφίζει από αυτούς που παραθέτουμε.


Ο.Α.ΑΛΙΜΟΥ,  Α.Γ.Ο.ΒΟΛΟΥ,  Α.Γ.Ο.ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ,  Α.Ε. ΒΟΥΛΑΣ,  Α.Μ.Σ.ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ, Α.Ο.ΑΘΗΝΑΪΚΗ,  Α.Ο.ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ,  Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,  Α.Ο.ΛΙΒΑΔΕΙΩΝ ΒΟΥΡΕΙΟΣ,  Α.Ο.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,  Α.Ο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ,  Α.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΒΥΡΩΝΑ,  Α.Ο.ΠΑΡΓΑΣ, Α.Ο.ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ,  Α.Ο.Α.ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, Α.Σ.Α.ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ,  Α.Σ.Α ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,  Α.Σ.Β.Α.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΙΟΛΟΣ,  Α.Σ.ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ,  Α.Σ,ΠΙΕΡΙΑ ΤΕΝΙΣ, Α.Τ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ,  Α.Ψ.Λ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ,  Α.Ψ.Λ.ΜΕΔΕΩΝ,  ΑΧΑΪΚΟΣ Ο.Α., Γ.Α.Σ.ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΒΙΣΑΛΤΗΣ,   Γ.Ε.ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ,  Γ.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ,   Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ, Γ.Σ.ΩΡΩΠΟΥ,  Ε.Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ,   Ε.Α.Σ.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ,   Ε.Α.Φ.Ω.ΝΤΕΚΡΟΛΙ, Ε.Ε.Π.Κ.Α.ΕΥΡΩΙΔΕΑ ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ,   Λ.Α.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,   Ν.Α.Σ.Π.ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ,

Ο.Α.ΑΓ.ΣΟΥΛΑ ΣΟΡΩΝΗΣ ΡΟΔΟΥ,  Ο.Α.ΓΑΛΗΝΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ,   Ο.Α.ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, Ο.Α.ΛΕΣΒΟΥ,   Ο.Α.ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ,   Ο.Α.ΑΜΥΝΤΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ,   Ο.Α.ΕΔΕΣΣΑΣ, Ο.Α.ΙΑΛΥΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,  Ο.Α.ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΩΝ ΣΑΜΟΥ ΑΙΓΛΗΣ,   Ο.Α.ΣΚΙΑΘΟΥ,    Ο.Α.ΧΙΟΥ,   Π.Φ.Ο.ΡΑΧΗΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.,    Σ.Ο.Ι.Σ.ΝΕΑ ΠΝΟΗ,    Φ.Σ.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,      Χ.Α.Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,            Α.Ο. ΦΟΥΡΕΣΙ ΓΛΗΚΩΝ ΝΕΡΩΝ,     Γ.Σ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΛΚΕΤΑΣ,     Α.Ο.ΒΟΥΛΑΣ, Γ.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,.....



Πόσους από αυτούς τους ομίλους γνωρίζετε να έχουν αγωνιστική δραστηριότητα;

No comments: