Tuesday, August 28, 2012

Εκλογές: Ποιό είναι το ζητούμενο;

 apo Tennis24
27.08.12
Image Άλλος ένας αγανακτισμένος πρόεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης, ο πρόεδρος της Βέροιας κ. Νίκος Ταραμονλής, έστειλε επιστολή καλώντας τους ανθρώπους που κρατάνε την τύχη του ελληνικού τένις στα χέρια τους, να πράξουν με σύνεση και αίσθημα ευθύνης στις επικείμενες εκλογές της ΕΦΟΑ στις 9 του Σεπτέμβρη στη Λάρισα.
Αναλυτικά το κείμενο:

"Επειδή έφτασε η ωρα που όλοι που τόσο αγαπάμε το άθλημα να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το μέλλον του, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μείνουμε αδρανείς μπροστά στις εξελίξεις.

Χωρίς να μένουμε στην κριτική, την γκρίνια και την αναποφασιστηκότητα πρέπει πρώτα απο όλα να απαντήσουμε στην πιο απλή ερώτηση.
Ποιό είναι το ζητούμενο;
Η μη παρουσία του κ.Ζαννιά στην διοήκηση της Ε.Φ.Ο.Α;
ΟΧΙ Δεν είναι αυτό που πρέπει να απαντηθεί .
Τα ζητούμενα απο την νέα διοίκηση είναι:
Πρόγραμμα – σχέδιο και όραμα.
Οι τρείς αυτές λέξεις συμπεριλαμβάνουν όλα αυτά που δεν έγιναν τόσα χρόνια και που πρέπει άμεσα να είναι οι άξονες για την ανάπτυξη του τένις.
Ο κ.Σερκεδάκης εχει δημοσιεύσει τις απόψεις του και έχει κάνει και τις ανάλογες ενέργειες για τα προαναφερόμενα και με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο.
Για να αλλάξει σελίδα το ελληνικό τένις χρειάζεταιτην συμβολή όλων μας.
Αθλητές – γονείς – σύλλογοι και ενώσεις πρέπει να είναι αρωγοι σε αυτή την προσπάθεια και πιστεύω οτι σε λίγες μέρες θα γίνει μιά καινούρια αρχή για το άθλημα.
Νίκος Ταραμονλής"

No comments: