Thursday, August 23, 2012

ΠΟΣΟ ΤΙΜΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓEΣ;


«....... Στερείται του δικαιώματος ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις της Ε.Φ.Ο.Α. κάθε αθλητικό σωματείο, εφόσον στο προ της Γ.Σ. ημερολογιακό έτος δεν είχε συμμετοχή με τουλάχιστον δέκα (10) αθλητές ...... Η συμμετοχή αποδεικνύεται από επίσημα φύλλα αγώνων ......  Ο έλεγχος και η νομιμοποίηση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων και του δικαιώματος ψήφου ενεργείται αποκλειστικά από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.......»

Άρθρο 14  παρ.3  του αθλητικού  Νόμου 2725/1999  και  Άρθρο  33 του καταστατικού της  ΕΦΟΑ.

Εν όψη λοιπόν εκλογών, είπαμε να ρίξουμε μια ματιά,να δούμε τι γίνεται με τους 10 αθλητές που πρέπει να έχει ένας όμιλος, ώστε να έχει δικαίωμα ψήφου. 
Αρχίσαμε με την Α’ Ένωση, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
 Για καλή μας τύχη, η Ένωση έχει αναρτήσει μια κατάσταση με τίτλο «ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 2011 ΚΑΤΑ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α’ ΕΝΩΣΗΣ»

Συγκρίναμε την λίστα της Α’ Ένωσης με τον κατάλογο  της ΕΦΟΑ των  σωματείων με δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση της ΠΡΕΒΕΖΑΣ τον Γενάρη του 2012.
 Ο ίδιος κατάλογος της ΕΦΟΑ θα ισχύσει και για τις εκλογές, διότι συντάσσεται  βάσει της αγωνιστικής δραστηριότητας των σωματείων, «στο προ της Γ.Σ. ημερολογιακό έτος», όπως ο νόμος ορίζει.
 Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το σωματείο Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, στη λίστα της Ένωσης παρουσιάζεται χωρίς συμμετοχή αθλητού κατά το 2011, ενώ στον κατάλογο της ΕΦΟΑ παρασιάζεται να έχει δικαίωμα ψήφου!! 
Προς στιγμήν, θεωρήσαμε ότι πρόκειται περί  λάθους.
 Ανατρέξαμε στα ταμπλώ των Ενωσιακών, των Πανελλαδικών, στις  βαθμολογίες για το 2011,.....αλλά αθλητής του ομίλου Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ  δεν βρέθηκε πουθενά!! 
 Εκπρόσωπος του ομίλου ο κ. Αρβανιτίδης  Γεώργιος.
 Καλά διαβάσατε......ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΦΟΑ, ο κ. Αρβανιτίδης Γεώργιος είναι αυτός που παράνομα συμμετείχε στις Γ.Σ. με δικαίωμα ψήφου. 
Μετά από έλεγχο διαπιστώσαμε ότι η παρανομία αυτή,με τον ίδιο όμιλο και τον ίδιο εκπρόσωπο, εκτός του 2011, έγινε και το 2010 και το 2009
.Δηλαδή πρόκειται για εξαπάτηση καθ’ εξακολούθηση. 
Ο έλεγχος θα συνεχισθεί, και πολύ φοβόμαστε,.....ότι το καθ’ εξακολούθηση, θα γίνει και κατά συρροή, αν βρεθούν και άλλες τέτοιες παρανομίες.

Όμως η υπόθεση αυτή δεν αφορά μόνο ένα σωματείο και τον εκπρόσωπό του, έστω και αν είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
 Από την στιγμή που ο νόμος ορίζει ότι..... « Ο έλεγχος και η νομιμοποίηση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων και του δικαιώματος ψήφου ενεργείται αποκλειστικά από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.»...... η ευθύνη είναι συλλογική και αφορά όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ.             
 Ας τους αναφέρουμε για την ιστορία.
 Μακρής,Αρβανιτίδης,Πανόπουλος,Καραμάνης,Σταματιάδης,Αλεβιζόπουλος,Βασίλας,Θεοδωρόπουλος Π.,Αθαναηλίδης,Γεωργιάδης,Τσιάρας,Κουραμάς,Κοντονής,Θεοδωρόπουλος 
Ε... Όπως βλέπετε, ο Ζαννιάς παραλείπεται.....αυτός είναι ήδη καταταγμένος. 
Με τους υπόλοιπους τι γίνεται;
 Έχετε καταλάβει, κύριοι του Δ.Σ.(είδες κ. Κοντονή, διευκολύνει......διαφορετικά θα έπρεπε να γράψω, κυρίες και κύριοι) ότι όταν νομιμοποιείται......παρανομίες,παρανομείτε οι ίδιοι; 
Είναι δυνατόν, να έχετε αλλοτριωθεί τόσο πολύ, ώστε να μην μπορείτε να διακρίνετε, τι είναι παράνομο και τι είναι νόμιμο; 
Τι είναι αυτό που κερδίζετε στον κοινωνικό σας περίγυρο, πουλώντας την αξιοπρέπειά σας στα σχέδια ενός απατεώνα;

Θα βρεθεί κανείς να τους καταγγείλει στους αρμόδιους φορείς, να τους απειλήσει με αγωγές και μηνύσεις για τις πλαστογραφίες που ετοιμάζουν πάλι; 

No comments: