Sunday, March 7, 2010

Υπάρχουν ενδείξεις για τουρνουά στην Ελλάδα


Από Tennisnews Team Κυριακή, 07 Μαρτίου 2010 13:20


Σε διορθωτική κίνηση ματ(!) προχώρησε η ΕΦΟΑ στην επίσημη ιστοσελίδα της μετά τη εύστοχη παρατήρηση του φίλου Μαρίνου Ταχτσίδη της ιστοσελίδας του tennis24.gr. Όπως επισημαίνεται στο editorial άρθρο, τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, είχε προγραμματιστεί ένα από τα πιο σημαντικά εγχώρια τουρνουά το "1ο ΕΦΟΑ Οπεν Ανδρών/Γυναικών". Αλλά δεν το είδε κανείς.

Η ΕΦΟΑ επισημαίνει "Στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΑ υπάρχουν ενδεικτικές ημερομηνίες για ανάλογα πρωταθλήματα και η διεξαγωγή τους ή όχι εξαρτάται από το ενδιαφέρον των Ομίλων."

Και στη συνέχεια αναρτά τον ανανεωμένο (ενδεικτικό) αγωνιστικό σχεδιασμό, όπου και πάλι έχουμε λάθη, όπως για παράδειγμα ότι το Aegean Cup αναφέρεται λανθασμένα ότι είναι ένα τουρνουά 125.000$. Ευτυχώς εμείς σας έχουμε ενημερώσει από τις 25 Φεβρουαρίου πως το εν λόγω τουρνουά είναι τουρνουά 30.000$ (συν τη φιλοξενία).

Αλλά θα υπάρξει φανταζόμαστε και νέα ανακοίνωση της ΕΦΟΑ διορθωμένη και πιστεύουμε πως πρέπει να είναι κάπως έτσι, ώστε να είναι ακριβής:

"Στο ενδεικτικό αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΑ υπάρχουν ενδεικτικές ημερομηνίες για ανάλογα ενδεικτικά πρωταθλήματα και η ενδεικτική διεξαγωγή τους ή όχι εξαρτάται από το ενδεικτικό ενδιαφέρον των Ομίλων."
http://www.tennisnews.gr/greek-tennis/regional/3485-efoa-tennis-programme

No comments: