Wednesday, March 31, 2010

7o ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ 2010, ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλό Πάσχα σε όλους τους φίλους!

Σας στέλνω την επιστολή προς ΕΦΟΑ, όπου πάνω από 100 γονείς έχουμε υπογράψει, παρακαλώντας να αλλάξει η Καλαμάτα από έδρα του 7ου Πανελλαδικού.

Πέμπτη 1η Απριλίου

ΠΡΟΣ το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.
Αξιότιμοι κύριοι,
Πέρσι, όπως και το 2008, η Καλαμάτα διοργάνωσε το Πανελλαδικό της ΣΤ ένωσης. Εκφράστηκε από πολλούς γονείς η απορία για την επιλογή αυτής της πόλης, που είναι η πιο μακρινή για το σύνολο των μετακινούμενων γονέων. Η επιλογή αυτή αυξάνει τα έξοδα του συνόλου των γονέων, τουλάχιστον κατά 100,000 €.
Η Πελοπόννησος έχει βέβαια και τις πόλεις Πάτρα, Τρίπολη, Ναύπλιο και Κόρινθο, που εξυπηρετούν πολύ περισσότερο την πλειοψηφία των αθλητών, απ’ όπου κι αν προέρχονται.
Επίσης, όταν το 2009 ευχαριστούσατε τον πρόεδρο του Ο.Α. Καλαμάτας για την άρτια οργάνωση, σας είχα γράψει: «Η ενημέρωση σας για την επιτυχία των τουρνουά πρέπει να έχει πιο αξιόπιστες πηγές, από αυτές που επιλέγετε».
Η αλήθεια είναι ότι η οργάνωση ήταν απαράδεκτη. Πολύ κακή ήταν και το 2008.
Πριν λίγες μέρες ανακοινώσατε ότι το 7ο Πανελλαδικό του 2010 θα γίνει και πάλι στην Καλαμάτα. Η προσωπική μου αγανάκτηση, μου έδωσε το έρεισμα να ρωτήσω και τους άλλους γονείς, τι άποψη έχουν για την επιλογή σας.
Σας παραδίδω 109 υπογραφές, κάτω από το κείμενο της παράκλησης να αλλάξετε την έδρα αυτή. Το εντυπωσιακό είναι ότι όποιος υπέγραφε έλεγε «εξ’ άλλου ήταν η χειρότερη διοργάνωση».
Ζητήσαμε υπογραφή από 112 γονείς. Δεν υπέγραψαν δύο Κρητικοί εκ των οποίων ο ένας είπε ότι έχει φιλοξενία στην Καλαμάτα και μία μητέρα που είπε ότι κατάγεται από εκεί. Αυτή η μητέρα προσέθεσε ότι πέρσι ντρεπόταν, που η πόλη της έκανε τέτοια κακή οργάνωση.
Με την ευκαιρία της επικοινωνίας, ευχαριστούμε τον ΑΟΑ Παπάγου για την εξαιρετική οργάνωση του 1ου Πανελλαδικού και την Κρήτη για την άριστη οργάνωση του 2ου. Ευχόμαστε στην Θεσσαλονίκη να τύχουμε ανάλογης φιλοξενίας.

Φιλικά, σας εύχομαι καλό Πάσχα
εκ μέρους των γονέων που υπέγραψαν και που παλεύουν να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά μας.
Κώστας Κουτσάφτης

Σημείωση: Σε επιστολή ακολουθούν οι υπογραφές, παρακάτω το φωτοαντίγραφο του πρωτότυπου.
Εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να την παρουσιάσουμε.Η ΕΦΟΑ όμως όπως και πολλοί άλλοι την έχουν διαβάσει

No comments: