Wednesday, March 17, 2010

Αγαπητοί φίλοι,

Αναρτήθηκαν τα ταμπλό του 2ου Πανελλαδικού στην Κρήτη και βέβαια έχουμε μια ακόμα ευκαιρία να μιλήσουν οι αριθμοί.

Δήλωσαν συμμετοχή 393 αθλητές. Πέρσι είχαν δηλώσει 450 αθλητές και τελικά αγωνίστηκαν 416.

Αυτό σημαίνει ότι είμαστε λίγο κάτω (12%), υποθέτω λόγω της δύσκολης συγκυρίας.

Οι αθλητές της Αθήνας, όπως πάντα, αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των μετακινούμενων, 72,7%.
Μου δίνεται συχνά η εντύπωση ότι το τσίρκο των Αθηναίων περιφέρεται και δίνει παραστάσεις ανά την Ελλάδα.

Υπολογίστε τι θα ξοδέψουν οι γονείς των 224 Αθηναίων και των 84 από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Εγώ εκτιμώ μαζί με τις απουσίες από την εργασία τους των συνοδών, πάνω από 400,000 ευρώ. Ανατριχιαστικό.

Οι δε ανίκανοι αρμόδιοι, που δεν δίνουν δεκάρα για τον πόνο μας, δεν κάνουν τίποτα για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε να αλλάξει κάτι.

Και όχι μόνο αυτό, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές, συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο. Ανακοίνωσαν το 7ο Πανελλαδικό στην Καλαμάτα. Την πιο μακρινή και άβολη για όλους πόλη της Πελοποννήσου, που έχουμε να δούμε μήνες αθλητή από αυτή την πόλη.

Γιατί ? Ο καθένας μπορεί να υποθέσει ότι θέλει, εγώ επειδή έχω αγανακτήσει και δεν βρίσκω άλλη εξήγηση, θα σας πω: «γιατί είναι γαϊδούρια».

Πάντα φιλικά
Κώστας Κουτσάφτης

Υ.Γ. Ελπίζω κάποιος από τους τεμπέληδες της Ομοσπονδίας να απαντήσει στην προσβλητική επιστολή του Γ.Γ.Α. Π. Μπισταξή για όλο τον χώρο μας. Αν δεν διαβάσω τίποτα από τους αρμόδιους, θα απαντήσω εγώ. Και επιτέλους κάποιος να πάει να ενημερώσει την Γ.Γ.Α. τι σημαίνει «παιδάκι 10, 12 ή 14 χρονών ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ», μπας και δείξει τον σεβασμό που τους αρμόζει.
Χρειάστηκε 3 μήνες για να καταλάβει ότι το Τένις έχει επαρκή διάδοση στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Τόση μπούρδα για την ψυχαγωγία των πλούσιων και επώνυμων δεν διάβασα στα κείμενα του προς άλλες ομοσπονδίες. Λες και αυτοί περιμένουν την επιχορήγηση του για να παίξουν το τένις τους.

Δίνει επιχορήγηση 900,000 € στην ΕΦΟΑ (με ύφος σας κάνω και χάρη), τα 600,000 € θα είναι για τα διοικητικά έξοδα της ανικανότητας και θα μείνουν 300,000 € για το άθλημα. Ότι δίνει το κράτος για την προστασία από βανδαλισμούς σε ένα «ντέρμπυ» ποδοσφαίρου. Προκόψαμε.

Προσοχή.
Λυπάμαι που δεν μπορώ ν ανεβάσω την κατάσταση των συμμετεχόντων αθλητών ανα σύλλογο.
Έχει σταλεί σ οσους διαθέτουμε τα e-mail τους.
Είναι η εικόνα του Ελληνικού τέννις με αριθμούς και ΟΧΙ με παρατρεχάμενο πρόεδρο που αερίζει την κάθε εξουσία για να επιβίωσή ο ίδιος

1 comment:

Sniper said...

Στην Καλαμάτα,αγαπητέ φίλε,υπάρχει ο νούμερο 1 αχυράνθρωπος του Ζαννιά. Όπως μπορεί λοιπόν να καταλάβει και ο πλέον αδαής...τα κριτήρια επιλογής έδρας διεξαγωγής των πρωταθλημάτων τένις,ακολουθούν κατά προτεραιότητα...τις πάγιες ανάγκες του ανθρώπου που διέλυσε το ελληνικό τένις και όχι τις ανάγκες του ίδιου του αθλήματος...με το οποίο ώς γνωστόν ο συγκεκριμένος πολιτικάντης της πλάκας δεν έχει καμμία επαφή.