Saturday, March 27, 2010

ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ κ. ΜΠΙΤΣΑΞΗ.

Συμπαθητική η προσπάθεια του Γ.Γ Α να αποφύγει ένα στερεότυπα τυποποιημένο κείμενο προς όλες τις ομοσπονδίες για να τους γνωστοποιήσει το ύψος της επιχορήγησής τους,
που θα πάρουν το 2010.
Με τις περιφραστικές αναφορές σας στα τεκταινόμενα κάθε αθλήματος, μπορεί κ. Μπιτσαξή να θέλετε να εμφανιστείτε γνώστης όλων των αθλημάτων, όμως υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε όπου το περιεχόμενο των αναφορών σας απέχει από την πραγματικότητα. Και αυτό συνέβη με το άθλημα της Αντισφαίρισης.
Εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα.
Είναι λογικό να μην έχετε προσωπική άποψη για όλα τα αθλήματα, εκείνο που δεν είναι λογικό, είναι να προστρέχετε σε γνώμες τρίτων εμφανώς προκατειλημμένων με το άθλημα της αντισφαίρισης. Κανείς άνθρωπος του τένις δεν θα σας έλεγε ότι το κύριο πρόβλημα στην αντισφαίριση, είναι αυτό που αναφέρετε, όχι από ανάγκη να υποστηρίξει το άθλημα, αλλά απλά γιατί δεν είναι αλήθεια.
Γράφετε ’’…..Δεν αφορά την Πολιτεία, ούτε προτίθεται άμεσα ή έμμεσα να χρηματοδοτήσει το Τένις, ως άθλημα, ψυχαγωγία ή άσκηση των πλουσίων, των επωνύμων, των διαφόρων πανάκριβων κλάμπς, των ακριβών μαθημάτων και άλλων ενασχολήσεων των ευπόρων τάξεων των Αθηνών…….’’
Επιεικώς απαράδεκτο κ. Μπιτσαξή.
Προφανώς ,αφού το γράφετε, έχετε την άποψη ότι τα χρήματα της επιχορήγησης πηγαίνουν στους πιο πάνω.
Αλλά πως το ξέρετε;
Ο φορέας στον οποίο είστε επικεφαλής και είναι και ο καθ’ ύλην αρμόδιος, έχει να στείλει έλεγχο από το 1997, δεκατρία ολόκληρα χρόνια.
Κανείς δεν βρέθηκε να σας πει ότι το άθλημα του τένις είναι ίσως το μοναδικό άθλημα, με το οποίο μπορούν κάποιοι να αθλούνται και πάνω από εβδομήντα χρονών; Κανονικά ο πρώτος που θα έπρεπε να αντιδράσει για την προσβολή προς το άθλημα, είναι ο Ζαννιάς, αλλά αυτός το μόνο που δεν θέλει αυτή τη στιγμή είναι μια αντιπαράθεση μαζί σας κ. Μπιτσαξή.
Έχει ανοικτούς λογαριασμούς με την δικαιοσύνη, και ξέρει ότι ένας έλεγχος της Γ.Γ. Αθλητισμού θα μπορούσε όχι μόνο να επιταχύνει τις ανακρίσεις που έχει αναλάβει η 32η ανακρίτρια, αλλά να αυξήσει και της κατηγορίες.
Η δημοσιευμένη άποψη στην εφημερίδα SportDay στις 24 Ιουλίου του 2008 του κ. Σεβαστή σε μια διένεξη με την ΕΦΟΑ για κάποιο αγωνιστικό χώρο των Χανίων, ότι ’’……Οι εκπρόσωποι του τένις με την υποβαθμισμένη διεθνή εκπροσώπηση, των οποίων οι χώροι ανάπτυξης του αθλήματος αποτελούν σε πολλές περιπτώσεις κλειστά ’’Club’’ ή εμπορικές επιχειρήσεις, δεν δικαιούνται να διεκδικούν δημόσιους χώρους, διεκδικώντας τους μάλιστα από αθλήματα που τιμούν τη χώρα σε διεθνές επίπεδο και τα σωματεία τους είναι καθαρά ερασιτεχνικά………’’, που ταυτίζεται εννοιολογικά με την δική σας άποψη, είναι συμπτωματική;

No comments: