Sunday, December 19, 2010

Το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ και τα τσιράκια του πάνε εκδρομή,.....

Το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ και τα τσιράκια του πάνε εκδρομή, αυτή τη φορά στην όμορφη Καβάλα. Πάνε να φάνε και να πιούνε στην υγεία των κορόιδων, δηλαδή των Ελλήνων φορολογούμενων. Πάνε να κλείσουν την εκκρεμότητα της ετήσιας νομιμοποίησης της απάτης εις βάρος του αθλήματος.
Ο ελεεινός πολιτικάντης που διαχειρίζεται ετησίως ανεξέλεγκτος περισσότερα από 900.000 ευρώ, θα ξαναπεί για άλλη μια φορά τα ψέματά του και θα ζητήσει από το βουβό ακροατήριο με τις 40-50 μαριονέτες εκπροσώπων που τον ακολουθούν , να παρατείνουν τον αργό θάνατο του ελληνικού τένις.
Είναι τέτοια η δυσοσμία από την σήψη του κατεστημένου Ζαννιά που έχει παραλύσει την όποια προσπάθεια αντιμετώπισής της στα όρια της λογικής. Είναι πραγματικά τραγικό ένα άτομο της ποιότητας του, να «δουλεύει ψιλό γαζί» τόσο πολύ κόσμο επί τόσα πολλά χρόνια. Είναι πραγματικά τραγικό να λεηλατεί ανενόχλητος το δημόσιο χρήμα, έχοντας καταντήσει την ΕΦΟΑ παραμάγαζο της ιδιοτέλειάς του.
Είναι πραγματικά τραγικό οι κόποι και οι θυσίες των Ελλήνων, που από το υστέρημά τους αποσπώνται για την ανάπτυξη και στήριξη του ελληνικού τένις , να καταλήγουν στην εξυπηρέτηση των δημοσίων σχέσεων ενός υπόδικου για κακούργημα, ενός πολιτικάντη που κάνει μπίζνες στον αθλητικό χώρο εκμεταλλευόμενος την «καρέκλα» του.
Είναι πλέον προκλητικό για τους πραγματικούς αιμοδότες του αθλήματος που είναι οι γονείς ,να βλέπουν τους 40-50 χειροκροτητές εκδρομείς και καμιά 10ριά ακόμη συγγενείς του πολιτικάντη , να συντηρούν αυτή την αθλιότητα και την «επίσημη» πολιτεία να σφυρίζει αδιάφορα.

TEN είπε..

1 comment:

TENNIK said...

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ 2011.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (4 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Χ 1000€)