Wednesday, December 1, 2010

Μπιτσαξής-Ζανιάς-Ελληνικό τένις………..

Ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του Διασυλλογικού Ανδρών Γυναικών .Α και Β κατηγορία.
Οποία έκπληξη!!!!
Πουθενά δεν αναφέρει την συμμετοχή της ΕΦΟΑ στα έξοδα των συμμετεχόντων συλλόγων.
Μήπως είπε κανείς στο Ζαννιά ότι μας τρέφει το τένις όπως αυτόν?
Γιατί αν το πιστεύει πρέπει να γράψει στον τρίμηνο απολογισμό της ΓΓΑ για να πάρει την επόμενη δόση ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ Ν 1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
Άρα που πάνε τα λεφτά?
Κύριε Μπιτσαξή
Θα μάθουμε επιτέλους ποιος σας παραμυθιάζει?

Γιατί ΕΜΕΙΣ ξέρουμε .
Το θέμα είναι να ΞΕΡΕΤΕ και εσείς

2 comments:

TEN said...

Αυτό που έχουμε να προτείνουμε είναι οι μαριονέτες της ΕΦΟΑ και κυρίως ο επικεφαλής τους γελοίος πολιτικάντης να πάνε στα σπίτια τους άμεσα.
Και επειδή αυτό δεν πρόκειται να το κάνουν με δική τους πρωτοβουλία γιατί ως γνωστόν ο επικεφαλής είναι "παχύδερμο" και δεν καταλαβαίνει το πόσο επικίνδυνος έχει καταντήσει για το άθλημα, ενώ οι εναπομείναντες ΔΣίτες βρίσκονται στον κόσμο τους, πρέπει οι πραγματικοί αρωγοί του αθλήματος που είναι οι γονείς να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Γιατί εάν περιμένουν από την "επίσημη" πολιτεία να παρέμβει για να ελέγξει τους άθλιους διαχειριστές των κόπων τους...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...και όνειρα γλυκά!

Unknown said...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΑ JOUNIORS ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ!!


ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΥΠΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΟ 2010!!!


ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 16-18!!!


ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ..............

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ 12ΑΡΙΑ-14ΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ 16ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΧΩΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΣΙΜΑ!!! ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΩΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ Β΄ΕΘΝΙΚΗ "ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ" ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ!!


ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΚΤΑΔΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 12-14-16 ΑΛΛΑ ΚΑΙ 18 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ!!!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ 2-3 12ΑΡΙΑ ΚΑΙ 14ΑΡΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΑ JOUNIORS!!!


ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΔΕ ΓΙΑ ΤΑ 16ΑΡΙΑ ΚΑΙ 18ΑΡΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ(ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ)ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ CAMP ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ JOUNIORS ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ!!!


ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ!!!


ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΗΚΩΣ ΑΘΛΙΑ!!!ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΗ ΤΟΣΟ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!Η ΔΕ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΙΣΧΡΗ!!!


ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΦΑΝΕΛΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΦΙΛΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ!!!ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ!!!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ MASTERS ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΦΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ"!!!



ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!


PREDATORUS

TENNIS POINT GREECE