Saturday, December 18, 2010

Τι γίνονται τα ταλέντα του Ελληνικού Τένις?

Στην εφημερίδα Καθημερινή στο ένθετο περιοδικό σήμερα αναφέρει ενδεικτικά ταλαντούχα παιδιά της Ελλάδος. Ένα από αυτά ο αθλητής μας Μίκος.
Διαβάζοντας για την πορεία του, αναρωτιόμουν αν ήταν σ άλλη χώρα ,θα είχε μόνο αυτή την πορεία?
Είναι γνωστό πως όλες οι Ομοσπονδίες σ όλο τον κόσμο έχουν ταλαντούχα παιδιά Επενδύουν σε τέτοιο μεγάλο σημείο ώστε να τους εκπροσωπούν όχι μόνο για το άθλημα τους αλλά και για την χώρα τους. Αλλά φυσικά και για τους χορηγούς που θα φέρουν.
Σε μας, η μοίρα του ταλαντούχου αθλητή είναι να πηγαίνει σε ρυθμό σημειωτόν.
Και αυτό γιατί είναι προτιμότερο να επενδύουμε σ όλες τις διασκεδαστικές βραδιές με κοινωνικούς παράγοντες που θα δώσουν κάποια εργολαβία στον πρόεδρο παρά να δοθούν για τα ταλέντα μας.
Εάν δείτε τον απολογισμό που σύντομα θα έχετε στα χέρια σας έστω και πριν μπούμε στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης –τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίζετε καν-, θα δείτε ότι το ποσό της ανάπτυξης και των αγώνων είναι το 5/100 .
Όλα τα άλλα διαβάστε τα για να καταλάβετε γιατί διαφωνούμε με τον επιτυχημένο πρόεδρο.

Στο δε http://www.tennisnews.gr/greek-tennis/juniors/4930-miami θα διαβάσετε ότι ..

Οι Ελευθέριος Θεοδώρου και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου πέτυχαν τις πρώτες τους νίκες στο κυρίως ταμπλό του 'Grand Slam των Juniors' 49th annual Junior Orange Bowl International Tennis Championship που διεξάγεται στο Miami.

Εάν είμαστε γεροί θα τα ξαναπούμε σε 4 χρόνια τι έκανε ο Ζαννιάς γι αυτά τα παιδιά.
Εμείς ξέρουμε ότι θα τους προσφέρει ένα μεγάλο 0
Εσείς φανταστείτε ότι θέλετε.

No comments: