Tuesday, December 7, 2010

Και μεις τρώμε στην μαπα τον Ζαννιά και τον ποκοπίκο

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ

Λίγοι ξέρουν οτι σήμερα στη παγκόσμια ειδησιογραφία υπάρχουν νέα που έχουν σχέση με Ελλάδα.

Το Κατάρ κέρδισε τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2022. Ελάχιστοι ξέρουν οτι πίσω από την επιτυχία αυτη κρύβονται σχεδόν μόνο Έλληνες. Είναι οι επιστήμονες που μετα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ελλάδας το 2004 μια και η πατρίδα μας δεν ... κατάφερε να τους αξιοποιήσει μεταναστευσαν για το Καταρ προσφεροντας τεχνογνωσια εκεί. Μονοι τους χωρίς βοήθεια μια που η ελληνική πολιτεία ειχε αντιμετωπίσει τοτε τους απλους εργαζόμενους στο 2004 περιπου σαν εγκληματίες. Δεν μιλάμε για την κα Αγγελοπούλου αλλα για τους απλους υπαλλήλους.

Πηγαν λοιπον σε μια χωρα που πρίν 5 χρόνια δεν ειχε καν ελληνική πρεσβεία!!!

Σχεδόν 250 ατομα μέσα σε αυτούς και ο υπογράφων. Η μεγαλύτερη εξαγωγή τεχνογνωσίας που έχει κάνει η Ελλάδα εδώ και 50 χρόνια. Και εμειναν τελικα μετα απο μια διετία γύρω στους 40.

Και κατάφεραν σε λίγα χρόνια να βάλουν το Καταρ στο Παγκοσμιο Χαρτη μέσω του Αθλητισμου
Συγχαρητήρια ανήκουν σήμερα στο Σάκη Μπατσίλα εκτελεστικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Κατάρ που ειχε καθοριστικό ρόλο στην προετοιμασία του Φακέλλου υποψηφιότητας αλλά και στους συναδέλφους του το Πέτρο το Τσίαλα, την Αφροδιτη τη Μοσχούδη, το Μιχάλη το Κανελοπουλο, το Τζιανκαρλο το Δουβη, κλπ

Για μια ακομη φορα οι Ελληνες εκτός Ελλάδος διεπρεψαν
Σε μια χωρα που πρίν 5 χρόνια δεν ειχε καν ελληνική πρεσβεία!!!
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΤΑΣΗ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
http://sarotiko.blogspot.com/

No comments: