Sunday, December 5, 2010

Άντε και του χρόνου με την κούπα του εξευτελισμού σου ,κοντέ………


Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η εθνική ομάδα Davis Cup της Σερβίας, στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η παρέα του αήττητου Νόβακ Τζόκοβιτς, με δύο ανεπανάληπτους θριάμβους την Κυριακή, ανέτρεψε το 1-2 της Γαλλίας και κατέκτησε τον τίτλο ξεσηκώνοντας ένα ολόκληρο έθνος... στο πόδι!

Φυσικά η Ομοσπονδία της Σερβίας δεν έχει στόχο να κατασκευάζει γήπεδα –σε κάθε χωριό και γήπεδο τέννις- γιατί αν το έκανε αυτό δεν θα εύρισκε χρόνο για ν οργανώσει το άθλημα της και σήμερα λίγα χρόνια από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας να στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια.
Ο δικός μας –κοντός με την γραβάτα-για να βγει πρόεδρος πρέπει να έχει ψήφους. Και οι ψήφοι από τους παλιούς δεν βγαίνουν, Δεν μιλάμε για τους ευεργετημένους-όλοι ξέρουμε ποιοι είναι-.
Μόνο που πρέπει να δούμε ότι τα λεφτά δεν είναι όπως παλιά, που μοιραζόντουσαν μεταξύ Δουβή-πως λεγόταν εκείνος ο διευθυντής της ΓΓΑ? κολλητός του γραμματέα μας λόγω Ορφανού.
Όλο αυτό το σύμπλεγμα διέλυσε ότι έκανε ο κοντός την πρώτη τριετία του.
Βλέπεις η εξουσία σ ανθρώπους με 0 υπόβαθρο φέρνει αυτή την τραγική εικόνα .
Άντε και του χρόνου με την κούπα του εξευτελισμού σου ,κοντέ………

1 comment:

TEN said...

Φυσικά στόχος δεν είναι το γήπεδο...αλλά η εξασφάλιση της ψήφου...και δια αυτής η ύπαρξη του γελοίου υποκειμένου της ΕΦΟΑ.
Μια ΕΦΟΑ που είναι παντελώς άχρηστη...μια ΕΦΟΑ που δαπανά τα μέγιστα για τις αρπαχτές και τις δημόσιες σχέσεις του ΛΑΜΟΓΙΟΥ...μια ΕΦΟΑ που συντηρεί αργόσχολους δημόσιους υπαλλήλους ρουσφέτια στην πλειοψηφία τους του ΛΑΜΟΓΙΟΥ...μια ΕΦΟΑ με διοικητικό και τεχνικό προσωπικό της πλάκας, υπεράριθμο και υποχείριο του κοντού...μια ΕΦΟΑ που στους χαλεπούς καιρούς που ΛΑΜΟΓΙΑ σαν τον κοντό χρεοκόπησαν την χώρα, ΧΡΕΏΝΟΥΝ ΕΤΗΣΙΩΣ τον Έλληνα φορολογούμενο με 1.000.000 ευρώ...συνεχίζει να ταλαιπωρεί το άθλημα που φυσικά δεν έχει καμία τύχη.
Και πως να έχει την παραμικρή τύχη όταν οι κόποι των Ελλήνων φορολογούμενων καταλήγουν στην ιδιοτέλεια ενός αποδεδειγμένα επικίνδυνου υπόδικου για απιστία σε βαθμό κακουργήματος προσώπου, ενός προσώπου που δεν έχει την παραμικρή σχέση με το άθλημα, ενός κομπλεξικού που κυνηγά την θλιβερή επιβίωσή του λεηλατώντας το δημόσιο χρήμα. Είναι σχεδόν αδύνατο οι ηρωικές και μεμονωμένες προσπάθειες κάποιων ελληνικών οικογενειών να καλύψουν τις τεράστιες απαιτήσεις αυτού του αθλήματος.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ... ΈΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΠΑΙΔΕΊΑ

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΈΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΖΑΝΝΙΑΔΕΣ...!