Friday, December 17, 2010

Αθλητικός Τουρισμός 2010 By EFOA .

Με το υπ αρίθ 5403 10-12-2010 έγγραφο η ΕΦΟΑ πληροφορεί τα μέλη της ότι ήρθε η ώρα του ετήσιου Αθλητικού γραφείου για τον τουρισμό του ΤΕΝΙΣ.-ΕΦΟΑ( ειδικό γραφείο στην Υμηττού )
Αυτή την φορά στην Καβάλα.
Πως της ήρθε πέρσι να πάρει την έγκριση της Γενικής Συνέλευση και να φύγει από την Πελοπόννησο και ν ανέβει στα Βόρεια, ο θεός και η ψυχή του Ζαννιά ξέρει.
Αδίκως του λέμε να τις κάνει στην Αθήνα γιατί οι περισσότεροι σύλλογοι είμαστε στην Αθήνα και πέριξ της.
Αδίκως του λέμε ότι ΤΡΟΜΑΖΕΙ να δει τους συλλόγους της Αθήνας και για αυτό τρέχει στα όρη και στα λαγκάδια της υπόλοιπης Ελλάδας, που δεν τον ξέρουν και όσοι τον ξέρουν –γι αυτό και συμμετέχουν στις ετήσιες μαζώξεις-έχουν το ίδιο κοκαλάκι που τους τρέφει μέσα από τα 900.000 ευρώ επιχορήγηση της ΓΓΑ.
Όταν μαζευτείτε λοιπόν στην Β.Ελλάδα να τους διαβάσετε τι σας γράφει το θαυμάσιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό περιοδικό http://tennisnews.gr/greek-tennis/regional/4927-cyprustennisfederation
Γιατί όταν τα λέμε εμείς μουρμουρίζει ο κοντός με την γραβάτα ότι τον ζηλεύουμε
Ελπίζουμε να μην τον ζηλεύει και το http://tennisnews.gr/

Οι φίλοι μας στη Μεγαλόνησο και συγκεκριμένα η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου όπως και πέρσι μελέτησαν τις υποχρεώσεις τους για την επόμενη χρονιά και ανακοίνωσαν ήδη τον Προγραμματισμό τους και το Αγωνιστικό καλεντάρι για το 2011. Στην Ελλάδα πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις σχετικά με τον Αγωνιστικό Σχεδιασμό όπως μας ανακοινώνει η ΕΦΟΑ, περιμένουμε όμως το τελικό αρχείο και έναν ολοκληρωμένο Αγωνιστικό Σχεδιασμο και Καλεντάρι, ελπίζοντας να δημοσιευθεί μέσα στο 2010 και όχι του χρόνου. Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της ΟΑΚ.
http://tennisnews.gr/greek-tennis/regional/4927-cyprustennisfederation

2 comments:

Unknown said...

Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2010

http://predatorus.blogspot.com/2010/12/2010.html

TEN said...

Το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ και τα τσιράκια του πάνε εκδρομή, αυτή τη φορά στην όμορφη Καβάλα.Πάνε να φάνε και να πιούνε στην υγεία των κορόιδων, δηλαδή των Ελλήνων φορολογούμενων. Πάνε να κλείσουν την εκκρεμότητα της ετήσιας νομιμοποίησης της απάτης εις βάρος του αθλήματος.Ο ελεεινός πολιτικάντης που διαχειρίζεται ετησίως ανεξέλεγκτος περισσότερα από 900.000 ευρώ, θα ξαναπεί για άλλη μια φορά τα ψέματά του και θα ζητήσει από το βουβό ακροατήριο με τις 40-50 μαριονέτες εκπροσώπων που τον ακολουθούν , να παρατείνουν τον αργό θάνατο του ελληνικού τένις.
Είναι τέτοια η δυσοσμία από την σήψη του κατεστημένου Ζαννιά που έχει παραλύσει την όποια προσπάθεια αντιμετώπισής της στα όρια της λογικής. Είναι πραγματικά τραγικό ένα άτομο της ποιότητας του, να «δουλεύει ψιλό γαζί» τόσο πολύ κόσμο επί τόσα πολλά χρόνια. Είναι πραγματικά τραγικό να λεηλατεί ανενόχλητος το δημόσιο χρήμα, έχοντας καταντήσει την ΕΦΟΑ παραμάγαζο της ιδιοτέλειάς του. Είναι πραγματικά τραγικό οι κόποι και οι θυσίες των Ελλήνων, που από το υστέρημά τους αποσπώνται για την ανάπτυξη και στήριξη του ελληνικού τένις , να καταλήγουν στην εξυπηρέτηση των δημοσίων σχέσεων ενός υπόδικου για κακούργημα, ενός πολιτικάντη που κάνει μπίζνες στον αθλητικό χώρο εκμεταλλευόμενος την «καρέκλα» του.
Είναι πλέον προκλητικό για τους πραγματικούς αιμοδότες του αθλήματος που είναι οι γονείς ,να βλέπουν τους 40-50 χειροκροτητές εκδρομείς και καμιά 10ριά ακόμη συγγενείς του πολιτικάντη , να συντηρούν αυτή την αθλιότητα και την «επίσημη» πολιτεία να σφυρίζει αδιάφορα.