Monday, September 20, 2010

Tennisnews forum - το παιχνίδι στα χέρια σου!

Fri, Sep 17, 2010 at 12:38 PM
To: taneatoutennis@gmail.com

Ήταν 26/3/2010 ώρα 01.32 όταν η διεύθυνση του tennisnews άνοιγε το forum με πρώτο τίτλο θέματος…”το παιχνίδι στα χέρια σου!’’….δηλαδή στα χέρια μας!! Έγραφε στο εναρκτήριο αυτό κείμενο….” Είναι αλήθεια πως τους τελευταίους μήνες αυξάνονται όλο και περισσότερο οι φωνές των ανθρώπων του τένις…. σε ένταση,…. σε ποσότητα, και φτάνουν συνεχώς στο inbox του tennisnews πολύ ενδιαφέροντα και αξιόλογα μηνύματα από γονείς, αθλητές, παράγοντες, απλούς φίλους του τένις….. Σκεφτήκαμε πως αν όλες αυτές οι απόψεις μπορούσαν να προβληθούνε με κάποιον τρόπο, τότε σίγουρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν αυτούς που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του τένις στη χώρα μας….. Η στιγμή πιστεύουμε είναι η πιο κατάλληλη…… Σας περιμένουμε όλους εσάς που έχετε άποψη και θέλετε να τη μοιραστείτε στο tennisnews.gr forum…..”

Την επομένη πρώτος απ’ όλους ο..”χρήστης Predatorus” με το περίεργο ψευδώνυμο …προσυπογράφει γράφοντας…’’ Ωφειλω να εκθειασω αυτην την πρωτοβουλια των παιδιων του tennisnews ( …ένα πράγμα….κάτι σαν τα παιδιά από την Πάτρα…ξέρετε το μουσικό συγκρότημα) η οποια καλυπτει ενα χωρο που τον ειχαμε αναγκη!!!’’ Ο Predatorus πίστεψε στην ειλικρίνεια των προθέσεων των παιδιών του tennisnews, πίστεψε στα παιδιά από την Πάτρα, έδωσε τις μάχες του με αυστηρή κριτική, σε κόσμια πλαίσια, άνοιξε τα περισσότερα θέματα προς συζήτηση, εμπιστεύθηκε το tennisnews,…..και ξαφνικά έξι μήνες μετά, εκρήγνυται με ηφαιστειώδη αντίδραση…..

PREDATORUS said...
« ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΝΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!
ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ!!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΖΑΝΝΙΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΦΙΜΩΜΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΣΤΕ!!!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΣ!!!»

September 10, 2010 8:13 AM
Τι έγινε ρε…..καλόπαιδα από την Πάτρα; Την κάνατε …κωλοτούμπα; Μήπως σας έδωσε τα λεφτά που σας χρώσταγε….και όλα «μέλι-γάλα»;Το άσχημο για σας, είναι ότι είστε γνωστοί.
Predatotus…λες να σε’’ δώσουν’’στο Σπυράκο ….σαν τους δοσίλογους της Κατοχής;


Ζητώ συγνώμη για την αργοπορία της ανάρτησης.
Ήμουν εκτός Ελλάδος

No comments: