Monday, September 13, 2010

Μήπως μιλάμε διαφορετική γλώσσα?

DAVE said...
ΑΕπειδή ο θοδωρής ο Αγγελίνος είναι διαμάντι παιδί αξιοπρεπέστατο καί όχι ζήτουλας καί ποτέ δεν έχει απαιτήσει οικονομική στήρηξη από κανέναν μην τον πιάνεται ούτε στο στόμα σας ούτε στα γραπτά σας γιατί τον λερώνεται.Τόσα χρόνια στην Αμερική δεν ζήτησε από κανέναν σας τίποτα, άλλο ο άντρας Αγγελίνος καί άλλο οι ζήτουλες #600. MΑΚΡΥΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑς ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΝΟ (δεν σας ζήτησε ούτε ούτε βοήθεια ούτε συμπαράσταση).
September 13, 2010 3:31 PM

Τι σχέση έχουν τα λεφτά με τον Αγγελίνο?

Αναφερόμαστε για τον αθλητή που η Ελλάδα θα τον χρειασθεί στην Εθνική ομάδα και εμείς δεν έχουμε ενδιαφερθεί να τον ρωτήσουμε στοιχειωδώς τι κάνει?
Εκτός και εάν πιστεύουμε ότι οι Έλληνες αθλητές είναι τα σκουπίδια που τα μαζεύουμε με το φαράσι όταν τα χρειαζόμαστε.
Πάντως πιστεύω ότι διαφορετικά σκεφτόμαστε.
Κανείς δεν θέλει το κράτος να πληρώνει για τα παιδιά μας Και δει στο άθλημα μας που είναι επαγγελματικό από τα 14.
Απλά θέλουμε αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού μας για να βγάζουμε όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά στο εξωτερικό και να προκόβουν όπως όλοι οι αθλητές του τένις στο κόσμο.
Και ας έχει ο εργολάβος τα 900.000 και ας τα λούζεται.
Ποιοτική αξιολόγηση ΜΠΟΡΕΙ να κάνει?
Ράφαελ Ναδάλ

1 comment:

Unknown said...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΖΑΝΝΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ??
ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!

ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΡΑ!!

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ (ΕΦΟΑ-ΑΘΛΗΤΕΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ)ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ(ΓΓΑ-ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΥΦ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ).!! Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΙΑ!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!

ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ 10-12-14!!!ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ!!ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΖΑΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΣΡΟΕΣ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 17-18 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ!!!

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ!! ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΒΛΕΠΕ ΓΕΜΟΥΧΙΔΗΣ-ΚΛΕΦΤΑΚΟΣ-ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ!!!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ!!!

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΕΝΝΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΟΑΛ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ!!!