Thursday, September 16, 2010

TENNISNEWS....ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ.

Επειδή, πολλές φορές η ’’έλλειψη αποδείξεων’’ οδηγεί σε αμφιβολίες για την ορθότητα απόψεων που λέγονται και γράφονται,…σχετικά με το τελευταίο θέμα που ανέκυψε, με την λογοκρισία που επέβαλαν στους χρήστες ’’τα παιδιά του tennisnews, και τον παραλληλισμό που έκανα ’’με τα παιδιά από την Πάτρα’’, είμαι υποχρεομένος…’’δια του λόγου το αληθές’’ η μάλλον….’’δια του ηλεκρονικού λόγου το αληθές’’, να παραθέσω την παρακάτω ’’απόδειξη’’.
Νέα ιστοσελίδα της ΕΦΟΑ
Σήμερα γίνεται μία μεγάλη καινοτομία στον χώρο του τέννις.
Μετά από πολύ δουλειά και μεράκι άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα, μετά από έγκριση του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ, δημιούργησαν ένα χρήσιμο εργαλείο για την Ελληνική Αντισφαίριση.
Ο πρόεδρος της Νίκης Πατρών και αν. γεν γραμματέας και έφορος αγωνιστικού της ΕΦΟΑ, κ. Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης, πολιτικός μηχανικός, είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε το δύσκολο έργο του σχεδιασμού και του συντονισμού και είναι σήμερα ο διαχειριστής της ιστοσελίδας.
Πολύτιμη ήταν όμως η βοήθεια του Σπύρου Συρμακέση, καθηγητού στο Πανεπιστήμιο Πατρών, αθλητή της αντισφαίρισης και όλων των συνεργατών του καθώς και του Βασίλη Καλογιάννη, παίκτη του τέννις, που ασχολείται χρόνια με το διαδίκτυο και στην περίπτωσή μας ανέλαβε το δύσκολο έργο του προγραμματισμού και των βάσεων δεδομένων.
Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών με ότι νεώτερο υπάρχει στην τεχνολογία του internet.
Περισσότερα όταν ανέβει η νέα σελίδα.

06/07/2005

www.patratennis.gr/Νέα από την ΕΦΟΑ/Νέα ιστοσελίδα της ΕΦΟΑ/Περισσότερα...

Όπως θα καταλάβατε πρόκειται για την ιστοσελίδα του κου Θεοδωρόπουλου, απ’ όπου ψαρέψαμε το πιο πάνω κείμενο. Και μην ισχυρισθεί ο έφορος, ότι ο καθηγητής δεν έχει (σήμερα)σχέση με την ιστοσελίδα…….μπορεί και να μην έχει….οι συνεργάτες του όμως;
Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης ο Βασίλης Καλογιάννης δεν έχει σχέση……με την Πάτρα.
http://tennisvoice.blogspot.com/2010/09/tennisnews.html

1 comment:

DAVE said...

Τι θέλεις να πεις ; όλα αυτά είναο ακαταλαβήστικα.Πες μας για την ταμπακέρα.