Friday, September 3, 2010

Αγαπητέ Dave,

Είναι λυπηρό εκεί που έχετε φτάσει το ελληνικό τενις όλοι σας. Εσείς που βρίζετε γιατί το κάνετε , θα σας πω εγώ για να γίνετε
μαυρογιαλούροι στη θέση του μαυρογιαλούρου και για να πάρουν τα παιδιά σας επιχορηγήσεις απο τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου (τα αστέρια σας ούτε στο φτωχό πανελλήνιο Α/Γ δεν μπορουν να κάνουν κάτι άσε που στα διεθνή της πλάκας φευγουν από τον 1ο η 2ο γύρο η τραυματίζονται στο 6-2 5-1).Ρε άθλιοι είδατε ποτέ τον καπόγιανη να παρακαλάει , όχι βέβαια , ξέρετε
γιατί , γιατί η οικογένειά του έχει αξιοπρέπεια και δεν είναι ζήτουλες. Είστε σηχάματα της ελληνικής κοινωνίας και καρκινώματα του αισχρού παρελθόντος.
Από http://www.tennisforum.gr/showthread.php?2437

Αγαπητέ Dave,
Αληθινά πιστεύετε ότι όλη αυτή η κουβέντα γίνεται για να μοιρασθούν τα ανύπαρκτα εκατομμύρια του Ελληνικού Λαού που διαθέτει η ΓΓΑ στους αθλητές?
Μάλλον μιλάμε σε διαφορετική γλώσσα

Ας αρχίσουμε από την αρχή.

= Όπως είδατε η Εθνική Μπάσκετ έχει μπροστά στην μπλούζα των αθλητών την χορηγία της…
Είναι υπερβολικό να ζητάει το Νο 2 άθλημα στον κόσμο μια χορηγία από μια εταιρεία της Ελλάδος?
= Είναι υπερβολικό να αποκτήσει η ΕΦΟΑ ένα τουρνουά με υψηλό μπατζετ για να αποκτήσει ο έλληνας αθλητής ένα όραμα για να μοιάσει στον Federer ?
= Είναι παράλογο να δημιουργήσουμε ένα αθλητικό κέντρο με την ποιοτική αισθητική και λειτουργικότητα του Ρολάν Γκαρός και του Γουίμπλετον για να έχει χορηγίες το άθλημα που θα τις επενδύει στο άθλημα = αθλητές?
= Είναι υπερβολικό να έχει Ομοσπονδιακό προπονητή με γιατρό φυσιοθεραπευτή, ψυχολόγο (αντέδρασε ένας φίλος) ?
= είναι φυσικό να θέλει το άθλημα μας να έχει την οικονομική δύναμη για να στηρίξει το μέλλον του, γιατί είναι γνωστό ότι ο δημόσιος κουρβανάς δεν θα συντηρεί τον αθλητισμό.
=Ακριβώς γιατί αυτό ήταν γνωστό εδώ και 6 χρόνια ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ με τον Σπυρακο.
=Γιατί ήξερε πολύ καλά ότι φεύγοντας το 2004 θα έχουμε από την πολιτεία αυτή την πολιτική.

=Ήξερε πολύ καλά ότι, ότι έκανε μέχρι τότε ήταν για να συνεχίσει την ιστορία του το άθλημα και να στηριχθεί στην βάσει που έβαλε προ του 2004
Το κακό για τον Σπυρακο ήταν ότι αντί να δουλέψει στην μετά εποχή του 2004 έκανε την δουλειά του με υπεργολάβους με τον Δουβή και την παρέα της ΓΓΑ.
Το γιατί το έκανε ρωτήστε τον ίδιο.
Το γιατί τον συντηρούν τα γνωστά σωματεία φαίνεται από τους υπαλλήλους, τους αγώνες, τα καινούργια γήπεδα.
Για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ φαίνεται από τα λαμόγια του αθλήματος.

4 comments:

DAVE said...

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα όσα λες για τον ζανιά (ΧΩΡΊΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ)όμως πρέπει να καταλάβεις ένα πράγμα , κανείς έλλην φορολογούμενος δεν είναι διετεθημένος να δώσει τα χρηματάκια του για να παίζουν τα παιδιά μας TENNIS ,διότι το TENNIS θεωρείται και είναι όχι τόσο αναγκαίο όσο η ΥΓΕΙΑ η ΠΑΙΔΕΙΑ η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ κ.α.Τόσο απλά

Unknown said...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ?

ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ 1ον) ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!
ΚΑΙ 2ον)ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ!!!

DAVE said...

ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΈ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΝΙΣ.

Unknown said...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ!