Tuesday, September 14, 2010

ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ......Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ

Blogger PREDATORUS said...

Το πρώτο αθλητικό νηπιαγωγείο, είναι γεγονός και ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό προσφέροντας μια διαφορετική κατεύθυνση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση με επίκεντρο την άθληση και την υγεία.

Στα πρότυπα του εξωτερικού και με στόχο την πρώτη σοβαρή γνωριμία με το άθλημα του τένις, θα λειτουργήσει το πρώτο αθλητικό νηπιαγωγείο.

Το νηπιαγωγείο λειτουργεί από τις 06:30 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα και μαζί με τις παραδοσιακές υπηρεσίες νηπιαγωγείου παρέχονται και υπηρεσίες άθλησης με επίκεντρο το τένις ενώ βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς των παιδιών με λεωφορείο από και προς τον σταθμό.

Εξειδικευμένη ομάδα προπονητών αντισφαίρισης θα έχουν υπό την επίβλεψη τα παιδιά τα οποία μέσα απ'τη χαρά του παιχνιδιού θα αναπτύξουν πολύ σημαντικά στοιχεία της προσωπικότητάς τους με τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει το άθλημα........

Δανεισμενο απο το tennis 24

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΑΚΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΝΝΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ!!! Ε ΤΙ ΛΕΤΕ???
Αναρτήθηκε από PREDATORUS στις 10:07 π.μ.

September 14, 2010 12:43 PM

No comments: